До чого сниться щеня?

До чого сниться щеня?

Віщі сни - що це? Щоночі, засинаючи, ми бачимо сни, однак не всі їх запам`ятовуємо, віщі ж сни відрізняються від звичайних своєю яскравістю і чітким усвідомленням почуттів і відчуттів. Такі сни зазвичай дуже добре запам`ятовуються. У цій статті ми розповімо про те, до чого сняться собаки, цуценята.

У більшості випадків собака уві сні уособлює одного, доброзичливця, а щеня - нової людини у Вашому житті, який в майбутньому стане Вам другом.

Якщо уві сні Ви підібрали вуличного цуценя, це означає, що скоро Ви зустрінете людину, якій потрібна буде Ваша допомога. Якщо уві сні Ви завели у себе вдома цуценя, то чекайте безліч невідкладних справ і навіть проблем, які будуть віднімати у Вас багато часу.

Якщо уві сні Ви граєте з цуценям, то в реальності очікуйте подарунка від близької людини. Якщо Ви перетворилися на цуценя, то Вам просто необхідний відпочинок і усамітнення - проблеми вкрай дістали. Бачити багато цуценят уві сні означає, що Вас буде оточувати багато людей молодше Вас за віком.

Якщо Вам приснилася зла собака, готуйтеся до нападок ворогів. Якщо ж собака дружелюбна і тягнеться до Вас, то це обіцяє благополуччя і вірних друзів. Якщо собака Вас вкусила, то будьте уважніше до оточуючих людей, вони можуть заподіяти Вам неприємності. Гавкаючий собака попереджає про погані новини.

Зі статті Ви дізналися, до чого сниться щеня і собака. Однак варто пам`ятати, що тлумачення снів дуже індивідуально. Намагайтеся помічати і запам`ятовувати події після яскравих снів, і з часом Ви з легкістю будете розуміти, що Ваше підсвідомість намагається Вам сказати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!