До чого сниться коза?

До чого сниться коза?

Серед символів сновидінь є дуже неоднозначні, які можуть провіщати як хороші, так і негативні події. До одним з таких символів відноситься коза. Справа в тому, в нашій підсвідомості це тварина однаково асоціюється з негативними і позитивними емоціями.

Так, наприклад, в фольклорі, в казках і дитячих віршика коза виступає як позитивний і забавний персонаж. Крім того, коза є джерелом їжі (молока, м`яса), пуху і шерсті, що також її позитивним символом. У той же час в народі зміцнилася сприйняття кози як впертого, не надто кмітливого тваринного, що доставляє клопоти своїм господарям. Тому зрозуміти, до чого сниться коза, іноді буває складно. Давайте дізнаємося, що говорять з цього приводу відомі сонники.

  • Бачити уві сні козу - чекайте подарунка (сонник Е. Цвєткова).
  • Доїти козу - до невдач, за якими послідує успіх. Битливих коза уві сні - до втрат. Біла коза - до процвітання (Циганський сонник).
  • Коза уві сні - до мінливості подій. Біла - до короткочасного успіху, чорна - до турбот, битливих - до сварок. Доїти козу - хороший знак, який обіцяє процвітання (сонник Н. Гришиної).
  • Коза, яка гуляє біля вашого будинку - на гарну погоду і багатому врожаю. Козеня - попередження про вашому потуранні в якихось моральних питаннях. Коза, що дає молоко - знак швидкого і вдалого заміжжя для жінки (сонник Міллера).
  • Побачити уві сні козу - до спілкування з неосвіченим і дурною людиною. Бачити козу з козеням - до щасливого материнства. Пухнаста, дебела коза - до багатства. Худа і голодна - до бідності (Ісламський сонник).
  • Бачити козу - до жіночого віроломства для чоловіка. Для жінки такий сон - попередження про її легковажному поведінці (сонник Мандрівника).

Тлумачення схожих сновидінь ви можете дізнатися з наших статей в рубриці Сни про тварин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!