Наврочили: що робити?

Наврочили: що робити?

Пристріт - це не що інше, як негативний вплив енергетики однієї людини на іншу. Щодня ми стикаємося з величезною кількістю людей, деякі з яких відносяться до нас не дуже доброзичливо. Але ж причиною пристріту може стати не тільки люта ненависть. Часом досить просто недоброго погляду, і пристріт вам забезпечений. Тому багато хто задається питаннями: що робити, щоб не наврочили? А якщо вже зурочили, що робити? Бігти до цілительок, до церкви ставити свічку або можна спробувати зробити щось самостійно?

Як позбутися від пристріту

Якщо ви впевнені, що причина ваших негараздів саме в тому, що вас наврочили, то головне, що ви повинні зробити, - це не впадати в паніку. Найчастіше пристріт проходить сам через два-три дні, без будь-яких зусиль з вашого боку. Але якщо ви все ж налаштовані від нього скоріше позбутися, або два-три дні пройшли, а ви все ще себе погано почуваєте, то цілком можна спробувати зробити це самостійно у себе вдома.

  • Будь-яка енергетична струс для організму - це відмінний спосіб позбутися від пристріту. Тому прийміть контрастний душ, сходіть в баню або просто займіться якою-небудь важкою фізичною роботою. Тільки знайте міру. Адже ваш організм і так виснажений енергетично після пристріту.
  • Якщо у вашому будинку живе кішка, то це теж безсумнівний плюс. Адже кішки відмінно знімають з господарів чужу негативну енергетику і забирають її на себе. І не хвилюйтеся за кішку, з нею все буде в порядку. Адже ці дивні створіння якимось незбагненним способом вміють трансформувати негативну енергію.
  • Ще одним способом позбавлення від пристріту є герань. Купіть кілька вазонів і поставте їх в тих місця, де ви найчастіше проводите свій час.
  • Церковний дзвін (не в запису) теж добре допомагає при пристріту. Досить підійти до церкви і послухати його. Вам необхідно відстояти месу, читаючи в цей час молитви. А якщо ви підозрюєте, хто вас наврочив, можна поставити йому свічку «за здравіє».
  • І, нарешті, можна взяти святу воду, натерти їй обличчя і тіло і потім прийняти душ. Перед сном запаліть свічку. Посидьте перед нею хвилин 15. Дивіться на полум`я і читайте «Отче наш».

Наврочили дитини: що робити

Будь-яка любляча мати намагається вберегти своїх дітей від усіх життєвих негараздів, в тому числі і від пристріту. Але що робити, якщо вашого малюка вже зурочили, і він тепер багато плаче, вередує і поводиться неспокійно без всяких видимих причин? Не переживайте, є кілька методів, які допоможуть вам позбавитися від пристріту.

  • Візьміть святу воду і окропіте нею кімнату і ліжечко, в якій спить малюк. Потім мати повинна взяти цю ж святу воду, встати в дверному отворі і тричі прочитати «Отче наш». Далі потрібно умити малюка три рази і подолом свого одягу витерти йому обличчя.
  • Наберіть в чашку води (можна будь-який, але бажано, щоб вона була чистою). Візьміть чисті ложки (будь-які: чайні або їдальні) і сполосніть їх в цій воді. Кількість ложок повинна дорівнювати кількості членів сім`ї. Наберіть цю воду в рот і збризніть її на дитину хрест-навхрест. Ефект буде практично відразу.


А захистити вашого малюка від пристріту можна завжди за допомогою шпильки, яку прикріплюють на внутрішню сторону одягу головкою вниз.

Також подивіться наступну корисну тему: «Як позбутися від пристріту?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!