» » » » Як захистити себе від пристріту?

Як захистити себе від пристріту?

Як захистити себе від пристріту?

Ви думаєте, що світ, в якому ми живемо, обмежується тільки тим, що ми бачимо? Ви помиляєтесь. Навколо нас панує мир магії, заповнений таємними знаннями давнини і не всі ці знання безпечні. Тому, важливо знати, як захистити себе від пристріту.

Амулети і обереги

Це магічні речі, оберігають господаря від пристріту. Людина, що носить амулети і обереги, захищений так само від хвороб, негативних думок, неправильних дій і шкідливих впливів ззовні.

Ви можете самостійно виготовити для себе амулет або інший захист від пристріту. Можна навіть скористатися простою шпилькою, дорогим прикрасою, улюбленої спідницею або чим завгодно. Вибір за вами, але існує один нюанс - ви повинні вірити в те, що цей предмет наділений магічною силою.

Як захистити будинок від пристріту

Ви можете навіть не підозрювати, що ваш будинок зберігають обереги. Ними можуть бути різні речі, наприклад, ваза з квітами або кухонний рушник з вишивкою. За старих часів для захисту від пристріту спеціально вішали підкову над дверима, а в один з кутів ставили ікону і прикрашали її вербою.



Лялька Берегиня була головною берегинею домашнього вогнища. Хороший оберіг - гілочки ялини і ялівця. Люди давнину вірили, що колючі рослини - це бар`єр між потойбічним світом і світом людей.

Як захистити сім`ю від пристріту

Простежте за тим, щоб кожен член вашої родини носив натільний хрестик, якщо ви релігійні люди. Аналогічно захищає мусульманський півмісяць. Але ці предмети не будуть мати ніякого толку, якщо люди в них не повірять. Корисними в боротьбі з пристрітом будуть сімейні реліквії, улюблені речі, монетки. Ці талісмани потрібно активувати, прочитавши над ними змову.



Пристебніть всієї сім`ї по одній англійській шпильці до одягу з виворітного боку. Застібка повинна «дивитися» вниз. Для сімейного оберега найкраще підійде червоний колір, так як це колір вогню і крові, влади і могутності, він не тільки дає силу, а й охороняє рід.

Як захистити дитину від пристріту

Якщо ви вірите в те, що вашого малюка наврочили, необхідно зробити наступне:

  • Якомога швидше вимийте дитини і дайте йому випити три ковтки свяченої води. По можливості, поступите так само і самі.
  • Перед вхідними дверима в квартиру або будинок, намалюйте вологою ганчіркою напівкруглі лінії. Їх має бути по три зовні і всередині приміщення.
  • Поставте церковну свічку на стіл і запаліть її. Сядьте з малюком і, розслабившись, подивіться на неї близько 10 хвилин. Уявляйте собі, що дивіться на вогнище. Подумки киньте в нього суху гілку, асоціюючи її з негативом злих людей.
  • Тепер нехай ваша дитина закриє очі. Зробіть пальцями 21 обертальний масажне рух посередині його чола. Робіть повільні плавні рухи, а після цього скажіть про себе: «Мій син (або моя дочка, ім`я) звільнився від пристріту». «Мій син (моя дочка, ім`я) повністю звільнений від пристріту», мій син (моя дочка, ім`я) назавжди вільний від пристріту ».

Так само в цьому випадку, як і в інших, актуальна шпилька, але тільки, якщо пристріт ще не відбувся.

Як захистити фото від пристріту

Ось деякі поради:

  • Ніколи не давайте фотографії своєї сім`ї в руки чужих людей.
  • Якщо вважаєте когось здатним навести пристріт, не варто навіть показувати йому сімейні фото.
  • Якщо людина вам не подобається, викликає у вас негативні емоції або він вас недолюблює, що не фотографуйтеся поруч з ним. Так само не фотографуйтеся коли хворієте.
  • У гаманці носити фотографії можна. Коли людина витрачає гроші, він відчуває негативні емоції, які передає тому, хто зображений на фото.
  • Зберігайте альбоми з фотографіями в світлій кімнаті. В одному альбомі не повинні бути і живі, і померлі родичі, а так само страждають на наркоманію або алкоголізм.
  • Якщо після того, як ви показали дитячі фото, у дитини почалися якісь погані зміни, то, швидше за все, його зурочили. Візьміть святу воду і окропити нею фотографію.

Додаткову інформацію можна знайти в цієї статті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!