Як вбити демона?

Як вбити демона?

Найбільш дієвим способом вигнання демонів називають обряд - екзорцизм. Цей ритуал дозволяється вигнати демона або злого духа, нібито вселилися в людини. Обряд цей дуже давній і має безліч різновидів. Про подібний згадується в Біблії, де розповідається, як Давид, граючи на лірі, вигнав демона, який вселився в царя Саула. В деякій мірі це забобони і розсудливі люди в темні сили не вірять. Але історія часом спростовує таку впевненість. В Середньовічній Європі відбувалися справжні епідемії одержимості. Так, наприклад, в 17 столітті в маленькому французькому місті Лудене трапилася справжня епідемія одержимості демонами. Почалася вона в місцевому жіночому монастирі урсулинок, а пізніше перейшла на городян. Після поширившись по околицях, захопила сусіднє місто Шинон.

Якщо вірити історикам, то поведінка екзорцистів під час цієї епідемії може служити своєрідним посібником того, як вбити демона, вигнавши з тіла жертви. Після середньовічних прикладів боротьби з нечистю, в обряди не було внесено особливих змін.

елементи ритуалів

свята вода

Звичайно, якщо немає такої, то поруч повинен перебувати священик, який може освятити не тільки воду з-під крана, але навіть сніг і цілий водойму. На думку теологів не всякий священик може це зробити. У православній церкві відповідним вважаються сани від ієрея до більш високих.

священні писання



На думку священиків якщо написати цитати зі святих книг на стінах кімнати, в якій знаходиться одержимий, то це дозволить вигнати демона. А якщо при цьому читати псалми і молитви, то можна послабити дію злого духа. Так як вбити демона важко, для цього знадобляться додаткові кошти.

Амулети і обереги

Це може бути окреслений крейдою коло на підлозі, натільний або настінний хрест. Також багато фахівців, наприклад, екзорцист Римської єпархії і засновник Міжнародної асоціації екзорцистів, священик Габріеле Аморт, стверджує, що звукові ефекти - спів церковних пісень, звук барабанів, також може допомогти у вигнанні демона.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!