» » » » Як виглядають винкс (winx)?

Як виглядають винкс (winx)?

Як виглядають Вінкс (Winx)?

Світ цінностей дорослого і дитини це абсолютно різні матерії. Дорослий просто не встигає за захопленнями свого чада, але повинен прагнути до цього. Іноді, звичайна прохання малюка подарувати йому особливу ляльку призводить до інтенсивного пошуку батьків. Щоб трохи допомогти Вам, ми розповімо, як виглядають Вінкс.

Вінкс - це дівчата-феї, героїні італійського мультсеріалу «Winx Club». Звуть їх Блум і Стела, Муза і Флора, Текна і Лейла. Будь-яка доросла людина, може і не знає точно, як виглядають ляльки Вікс, але він хоча б раз бачив їх зображення на одязі, білизні, аксесуарах та сувенірах.

Зазвичай висота ляльок 28 сантиметрів. Руки (кисті, лікті) і ноги ляльок шарнірні. Крила доповнюють кожен типаж Вінкс.

Трохи докладніше про те, як виглядають Вінкс:

  • Блум - фея з довгими вогненно-рудим волоссям. Звичайний одяг Блум це синьо-жовта коротка футболка, джинси із зірками. Босоніжки жовті і крила світло-блакитного кольору.
  • Флора - її волосся золотисто-карамельного кольору. Повсякденне вбрання це зелений топ і рожева міні-спідниця, взуття на платформі. Два зелених листочка це її крила.
  • У Текні короткі фіолетові волосся. Спортивні штани, кольорові кросівки і ніжно-бузкова жилетка - ось її одяг. Крила зеленого кольору, строгої геометричної форми.
  • Стелла має світлі золотисте волосся. Основні кольори вбрання - жовтий і оранжевий. Крила жовто-помаранчеві, парні.
  • Муза. Зачіска - два чорних з синім відтінком високих хвостика. Носить червоний топ, вільні джинси і молодіжні кеди. Колір крил - прозоро-блакитний з смужками бузкового кольору.
  • Лейла. У неї смаглява шкіра і темно-каштанове волосся. Основний наряд-толстовка з капюшоном та бриджі. Крила у неї сіро-блакитного кольору, а їх закінчення хвилеподібні.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!