» » » Як дізнатися без тесту, що вагітна?

Як дізнатися без тесту, що вагітна?

Як дізнатися без тесту, що вагітна?

Дізнатися вагітна жінка чи ні, можна без використання тесту, який пропонується в аптеках. Для цього буде потрібно поспостерігати за своїм організмом, або скористатися однією з перевірених методик, наведених далі.

ознаки вагітності

Вагітність у жінок не протікає безсимптомно. Про неї сигналізують численні ознаки, серед яких:

  • Базальна температура. Якщо у жінки вона підвищена, то, найімовірніше, жінка знаходиться в положенні.
  • Відсутність менструації. Коли в матці відбулося запліднення, то місячні не наступають в термін. Звичайно, для багатьох жінок очікування цього періоду перетворюється на катування. І тут слід звертати увагу на інші ознаки. Вони наведені в статті - Чи можна дізнатися про вагітність до затримки.
  • Часті болі. Коли жінка перебуває в положенні, то вона може спостерігати, як в області попереку постійно ломить, а внизу живота час від часу виникають спазми.
  • Погане самопочуття. Після запліднення яйцеклітини організм починається у великій кількості виробляти прогестерон. Він негативно позначається на самопочутті та психіці жінки. У неї може спостерігатися апатія, сонливість, втому і дратівливість.
  • Надмірні виділення з піхви. У вагітних жінок в перші тижні сильно збільшується кількість виділень, які не мають запаху і кольору.
  • Зниження або посилення лібідо. Коли жінка перебуває в положенні, то у неї досить часто через гормональні зміни спостерігається стрибок статевого потягу в ту чи іншу сторону.

Також до поширених ознак вагітності належать нудота вранці, зміна смакових звичок і набухання молочних залоз.

Домашні методики визначення вагітності



Існує кілька перевірених способів, які дозволять виявити вагітність без тесту:

  • У ємність налийте невелику кількість свіжої сечі. Туди капніть йод. Якщо він буде протягом декількох хвилин залишатися на поверхні сечі, то ви знаходитеся в положенні, а якщо крапля відразу розпливеться, то значить, запліднення яйцеклітини не відбулося.
  • Змочіть в сечі білий аркуш паперу. На нього капніть йод. Якщо він змінить свій колір на синій, то дитину ви не чекаєте, а якщо на бузковий або фіолетовий, то ви вагітні.
  • Змішайте утрешнюю сечу з білим вином в однаковій пропорції. Якщо рідина створожится і стане каламутною, то ви не вагітні. У разі якщо вона залишиться прозорою, то значить, запліднення яйцеклітини відбулося.
  • У невеликій банку зробіть слабкий розчин на основі марганцівки. Він повинен мати світло-рожевий відтінок. Туди додайте трохи свіжої ранкової сечі. При появі в ньому пластівців можна з упевненістю говорити про вагітність. Якщо ж розчин стане ясно-жовтим без осаду, то зачаття дитини не відбулося.

Якщо ж ви вирішите все ж скористатися тестом, продаваним в аптеках, то пам`ятайте, що він не завжди показує вірні результати. Причин цьому може бути декілька. З ними ви можете ознайомитися в нашій статті - Я вагітна, а тест негативний.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!