» » » Як розпізнати вагітність?

Як розпізнати вагітність?

Як розпізнати вагітність?

Розпізнати вагітність до затримки неможливо за допомогою тесту або гінекологічного огляду. Однак виявити її можуть допомогти інші способи. Деякі з них представлені далі.

кровотеча імплантації

У більшості жінок через 5-7 днів після зачаття з`являються кров`янисті виділення з піхви. Як правило, вони не рясні. У деяких випадках вони можуть мати яскраво-червоний колір, а в інших - коричневий.

Погане самопочуття

Після зачаття дитини організм починає активно перебудовуватися, тому жінка може відзначати у себе швидку стомлюваність, пригніченість, токсикоз. У деяких випадках може бути присутнім пронос і запаморочення. Нерідко у жінки виникають болі в нижній частині живота, який зазвичай присутні під час менструації. Всі ці симптоми вагітності проявляються на ранніх термінах. Тому жінці нескладно зрозуміти, що вона знаходиться в положенні.

Підвищена базальна температура

Якщо ви регулярно вимірюєте базальну температуру, то розпізнати ранню вагітність можна саме завдяки їй. Адже вона завжди підвищена, коли в матці починає розвиватися плід.

Болючість молочних залоз



Після зачаття дитини гормональний фон жінки починається змінюватися. В результаті такого процесу практично завжди з`являється хворобливість в молочних залозах. Крім того, нерідко загострюється чутливість сосків, а груди сильно набухає.

аналіз ХГЧ

Розпізнати ранню вагітність допоможе аналіз ХГЧ, який можна проводити вже через тиждень після незахищеного статевого акту. Якщо за результатами такого аналізу буде виявлено, що в крові знаходиться гормон ХЛГ, то це означає, що ви вагітні.

народні способи

Дізнатися про ранньої вагітності можуть також допомогти народні способи. Вони перевірені часом і відрізняються високою достовірністю. Ось деякі з них:

  1. Зберіть сечу в невелику ємність. Капніть туди йод. Якщо він розтечеться, то ви не вагітні, а якщо залишиться на поверхні, то значить, ви перебуваєте в положенні.
  2. Насипте в ємність з ранкової уриной 1 чайну ложку соди. Якщо сеча почне активно пузиритися, то ви чекаєте малюка. При негативному результаті сода осяде на дно і не відбудеться ніякої хімічної реакції.
  3. Нагрійте ємність з уриною, а потім перелийте в пластикову пляшку. Якщо буде присутній осад у вигляді білих пластівців, то ви знаходитеся в положенні.

Також вам може бути цікавий матеріал, представлений в розділі вагітність і ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!