» » » Як послати людину красиво?

Як послати людину красиво?

Як послати людину красиво?

Ах, скільки слів приємних є в російській мові! Але, на жаль, не їхня доведеться застосовувати, коли під вухом не настирливий комар, а виснажливий співрозмовник. Або ще гірше - ненависний шанувальник або загрожує тілесної розправою пройдисвіт. Що робити? Як послати людину красиво? Ні, триповерховий або поверхами вище мат не підійде. Адже хочеться припинити словесну перепалку, і вийти інтелігентним переможцем. Від сказаного відповіді багато що залежить: чи буде підбурювач продовжувати або «понос» зі слів його припинить литися в ваші вуха. Перейдемо від звичайних матів до рішучих словами-відсіч.

Красивих слів не говорити

Ну чому ж? Це як раз той самий вірний спосіб, як красиво послати без мату. Відправляючи в матірному мовою на «х», людина вказує шлях далеко-далеко. Так чому б не замінити цю розхожу фразу на таку: «О, так тобі саме місце на Таманському півострові». Ось і підбили ви приставучого співрозмовника вирядженим пістолем. Він судорожно почне думати: «Куди це він мене заслав. Навіщо? Що там поганого? ». А ви, тихенько посміхаючись, розумієте, що тільки що направили його в містечко Тмутаракань. Лихо? Поки він там розуміє, того й гляди і гнів пройде, і дурість вивітриться. Якщо співрозмовник не вгамувався, то пора його відправити: «Тобі б в гущавину - так частіше». Гра слів, але її ж нахабі ще розшифрувати доведеться.

Під дих без рук

Хлопці нерідко пристають до дівчат, а ті губляться - не знають, як красиво послати хлопця. Силою мірятися негоже - вагові категорії аж надто різні. Ось воно - те саме час, коли потрібно сказати так, щоб у хама рот автоматично прикрився. Частенько адже дістають такі типи банальщину на кшталт цієї фрази: «Така красуня, і одна». Можна парирувати так: «Ні, я думками з усіма своїми пацієнтами». Якщо його розібрала цікавість, і він поцікавився, де красуня працює, залишиться тільки додати: «У морзі». Тут ви його точно перевершите відразу очок так на 10. Або пріставальщік пішов по ще більш заїждженому шляху: «Скучаете, мила пані?». Вам допоможе звільнитися від нього ось ця фраза: «О, я не думала, що настільки».

Сказав, як обдарував



З хлопцями ясно - церемонитися не варто. А що робити самим хлопцям, якщо до них пристають зовсім не ті дівчата? Як послати дівчину красиво? Ось з дівчатами потрібно обходитися дуже обережно, інакше ви побачите її в нападі гніву, видовище це не для людей зі слабкими нервами. Чому б не зробити їй такий «комплімент»: «Такі у вас довгі ноги, вони, напевно, незрівнянні з бігу». Нічого образливого, але напрямок вами задано - дуй звідси на своїх довгих. Або, як варіант: «Ой, вас, напевно, вже діти вдома зачекалися?». Якщо вона негативно махає головою, додайте: «А мене-то - так». Дівчині тільки і залишиться, що дивитися на вашу швидко віддаляється спину.

Підсумок такий, панове-посилальщікі: чим більше креативу в вашому посланні, тим більше шансів перетворити неприємну сутичку в "прикол".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!