Що краще віагри?

Після розпаду Радянського Союзу держава пережила якусь сексуальну революцію, коли заборонені матеріали хлинули величезним інформаційним потоком на громадян країни, змусивши більш відкрито говорити про питання, які раніше вважалися табу. До таких тем відноситься і проблеми сексуальної сторони життя багатьох, як виявилося, людей.

Імпотенція, або як сьогодні прийнято говорити, еректильна дисфункція - проблема, хвилююча багатьох чоловіків. Але якщо раніше препарати, які допомагають при даній проблемі, виписувалися доктором і продавалися за рецептом, то сьогодні їх можна купити в аптеці всім бажаючим. Тому, багато чоловіків встали перед вибором, що краще: Левітра або Віагра, а може і Сіаліс.

Віагра, Сіаліс або Левітра

Принцип дії цих препаратів абсолютно однаковий, приблизно рівні також і протипоказання до застосування. І побічні ефекти від прийому даних препаратів дуже схожі. Але чим вони різняться, так це швидкістю придбання необхідного стану, а також терміном дії.

Коротко про Левітра



Для того щоб визначитися, що ж вибрати, необхідно зрозуміти, для чого потрібен препарат. Якщо чоловік хоче піти на побачення і підстрахуватися, щоб уникнути згодом незручної ситуації, тут найкраще вибрати Левітру. Дія препарату настає практично миттєво, хвилин через 10-15 після його прийому. Також цей препарат хороший тим, що його можна поєднувати з алкоголем і жирною їжею, чого робити при прийомі, наприклад, Віагри, категорично не можна. Також використовувати Левітру рекомендують тим, кому Віагра не допомогла.

Коротко і Сіаліс

Бажаючи знайти те, що краще Віагри, багато чоловіків звертаються до такого препарату як Сіаліс. Дія його настає не так швидко, як після прийому Левітра, і коливається в діапазоні від півгодини до півтори години, але і термін дії його також довший. Сіаліс може діяти до півтори доби. Тому, його застосування буде актуальним, якщо хочеться відпочити протягом усіх вихідних. Препарат Віагра знаходиться між препаратами Сіаліс і Левітра за своїм терміну дії.

думки розходяться

Якщо вибирати, що краще: Віагра або Сіаліс, то тут думки розходяться. Віагра на вітчизняному ринку присутній з 1993 року, її дії і побічні ефекти добре вивчені, тому часто лікарі рекомендують її замінювати іншими подібними препаратами. Сіаліс - це відносно новий препарат. І даних про тривалому його прийомі не так багато, тому поки він образ не лякайтесь. Але якою б препарат для прийому чоловік не вибрав, завжди краще проконсультуватися з кваліфікованим лікарем, щоб уникнути небажаних наслідків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!