» » » Як прийняти рідкісні?

Як прийняти рідкісні?

Як прийняти Рідкісні?

Препарат Рідкісні широко відомий як засіб боротьби з ожирінням і зайвою вагою. Він є сорбентом, а також може застосовуватися в таких складних випадках ожиріння, які пов`язані з цукровим діабетом. Основні його складові - це сибутрамін і кристалічна целюлоза. Випускається в капсулах по 10 мг або 15 мг. Як прийняти Рідкісні, щоб не нашкодити здоров`ю і отримати бажаний ефект?

способи прийому

Препарат приймають щодня по 1 разу. Бажано з ранку натщесерце, хоча можна і спільно з прийомом їжі. Розжовувати капсули виробники не рекомендують. Приймати їх слід ковтаючи і запиваючи якомога більшою кількістю води.

дозування

Доза для прийому призначається кожному пацієнту індивідуально лікуючим лікарем. Зазвичай курс починають з 10 мг в день. Якщо спостерігається непереносимість, то її зменшують до 5 мг. З плином часу доза може і збільшуватися - до 15 мг в день, особливо якщо втрати ваги незначні. Але стежити за цим обов`язково повинен лікар.

Курс лікування не рекомендується продовжувати більше 3-х місяців. Також прийом препарату повинен поєднуватися з дієтою та фізичними вправами.

Протипоказання і побічні ефекти

Рідкісні має величезний спектр протипоказань, а також побічних ефектів. Вони зачіпають абсолютно всі органи і життєво важливі системи організму. У зв`язку з цим, повторимо, що для прийому препарату і встановлення дози строго необхідно консультуватися з лікарем.

Детальніше про різні лікарські засоби і правила їх прийому читайте в розділі препарати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!