Чому не варто?

Чому не варто?

Для будь-якого чоловіка вкрай важливо стан ерекції. При його порушенні або зовсім відсутність виникає безліч проблем і стресів. Однак з подібною проблемою чоловіки стикаються досить часто. Давайте розберемося з причинами, чому не варто статевий орган і як можна усунути цю проблему.

Відсутність стану ерекції у чоловіків називається еректильною дисфункцією або імпотенцією. Вона може виникати в будь-якому віці, навіть в 20 або 30 років, коли, здавалося б, організм ще міцний і сповнений сил. Причини цього захворювання можуть критися у вас в голові (психологічний стан) або виникати через органічних порушень або захворювань органу.

психологічні причини

  • Еректильна дисфункція, що виникає раптово в певні моменти, а не постійно - це результат ваших переживань та емоцій. Часто подібний стан виникає через розбіжності з партнеркою, негативного досвіду в минулому або хвилювань, якщо має бути ваш перший статевий досвід.
  • Відсутність ерекції може стати наслідком тривалих стресів, вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин, нездорової їжі, постійного перевтоми або відсутності фізичних навантажень. Варто також знати, що потенція безпосередньо залежить від вашого стану і настрою в найвідповідальніший момент.

органічні причини

  • При одноразових порушеннях ерекції сильно хвилюватися не варто, але порушення еректильної функції протягом декількох місяців - вагомий привід звернутися до лікаря.
  • Найбільш поширеною причиною, чому не варто статевий орган, є порушення кровопостачання тканин пеніса. Через це в запалі тіла органу погано надходить кров або відбувається її швидкий відтік. А в результаті відсутності достатнього кров`яного тиску статевий орган просто не може піднятися і досить затвердіти.
  • Причиною імпотенції можуть стати пошкодження нервових волокон, що відповідають за його чутливість.
  • Деякі захворювання, такі як розсіяний склероз, атеросклероз, гіпертонія, цукровий діабет, хвороба Паркінсона і епілепсія також можуть привести до того, що член не зможе виконувати свої статеві функції.
  • Також подібне явище може спостерігатися через прийом деяких медикаментозних препаратів.
  • У рідкісних випадках причиною можуть стати аномалії внутрішньої будови органу, а саме відсутність будь-яких тканин або судин, через які нормальна робота просто неможлива.


Ще більше інформації про причини наявності еректильної дисфункції ви зможете прочитати тут: Чому падає член.



Для того щоб більш точно діагностувати і виявити проблему відсутності або ослаблення ерекції, варто звернутися за кваліфікованою допомогою до сексопатолога. Сучасні методики і препарати дозволять швидко повернутися до звичного способу життя.

Способи усунення проблеми

  • Для початку зверніть увагу на свій спосіб життя, усуньте всі негативні фактори, відмовтеся від куріння, алкоголю та інших шкідливих речовин. Нормалізуйте здорове харчування і регулярний сон. Вже через кілька місяців ви помітите позитивні зміни еректильної функції.
  • Зверніться до народної медицини. Вживайте щодня по півсклянки відвару з кориці, женьшеню і меду, настояти близько двох діб. Або пийте охолоджений чай з чебрецю після кожного прийому їжі.
  • Регулярно виконуйте вправи Кегеля. Для цього потрібно напружувати копчиковую м`яз. Щоб зрозуміти, як це зробити, спробуйте просто затримати сечовипускання. Вправи Кегеля потрібно робити щодня, виконуючи 2-3 підходи по 80-100 разів. На перших заняттях зробіть комплекси по 15-30 і поступово збільшуйте навантаження.
  • Приймайте в їжу продукти, які є природними афродизіаками, а саме м`яту, корицю, шоколад, ваніль, гірчицю, м`ясо птиці, молоко, мед, пророслі зерна злакових культур, яйця, селера, ківі, чорну смородину, гранати та інші.
  • Для одноразового позитивного ефекту можна скористатися такими препаратами, як Віагра, Сіаліс або Левітра. Однак вони не усунуть проблему порушення ерекції назавжди, а лише на короткий час відновлять її функціонування.
  • Зверніться до фахівця, який допоможе виявити причину порушення ерекції саме у вашому випадку і призначить лікування, яке усуне її. Швидше за все, вам буде потрібно зробити обстеження і здати кілька аналізів.

Ще більше інформації, яка буде корисна при порушенні ерекції, ви знайдете тут: Що робити, якщо не варто.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!