» » » Як лікувати імпотенцію?

Як лікувати імпотенцію?

Будь-якому чоловікові, вкрай важливо зберігати здатність віддаватися утіх з коханою жінкою. Але з кожним роком, частішають випадки такого захворювання, як еректильна дисфункція, або простіше кажучи, імпотенція. Захворювання характеризується неможливістю відчути ерекцію, або, же просто, ерекція буде слабкою, навіть при порушенні. Також імпотенція може виражатися в дуже швидкому статевому акті, або в надмірно тривалому, що в обох випадках приносить незручності. Найчастіше, імпотенція є результатом якогось іншого захворювання, на тлі якого вона і виникає. Найбільшим ризиком, зіткнуться з цією проблемою мають люди, які страждають на цукровий діабет, атеросклероз, неврологічними і ендокринними захворюваннями. Також можливо, що порушення статевої функції відбувається через психологічних факторів. Давайте розглянемо, як вилікувати імпотенцію за допомогою медичного втручання або народних засобів.

  • Методика лікування дисфункції, визначається ступенем захворювання, симптомами, і призначається тільки після спеціалізованого огляду професіоналом. Лікувати імпотенцію в домашніх умовах лікарі не рекомендують, оскільки це може призвести до несподіваних наслідків.
  • У разі, якщо імпотенція носить психологічний характер часом часто вистачає лише проходження курсів психологічної реабілітації у психотерапевта. Участь в знятті напруги у чоловіка також повинна приймати його жінка. Як стверджують фахівці, жіноче тіло є найкращим стимулятором бажання. Психічна імпотенція, в основному, має спонтанний характер, у відповідь на якийсь дратівливий психіку чоловіка, фактор. І часто, симптоми проходять після усунення даного психологічного бар`єру.
  • Органічна статева дисфункція настає поступово, і, найімовірніше, викликана порушеннями в правильній функціональності організму. Найпершими кроками в лікуванні цієї недуги, є повна відмова від куріння і алкоголю, і підвищення фізичної активності. Ще необхідно розглянути раціон, адже корисними для потенції продуктами вважаються молоко, яйця, горіхи. Необхідна достатня кількість вітамінів A, E, C.

Імпотенція, засоби лікування

  • Більш затребуваним є метод лікування імпотенції лікарськими препаратами. Також варто відзначити, що медикаментозний метод має високу ефективність, близько 80%. Методика лікування передбачає в собі прийом деяких препаратів, які здатні стимулювати ерекцію. Найпопулярнішими серед них можна назвати Віагру, Сіаліс, Йохимбин. Перш ніж приймати певні препарати для лікування, необхідно проконсультуватися з вашим лікарем.
  • Іншим ефективним методом є введення в статевий член спеціальних препаратів, перед статевим актом. Лікар вводить в статевий член речовина простагландин E1, яке володіє судинорозширювальними властивостями. Як результат, в орган надходить кров, і виникає ерекція. Коли для лікування призначений саме цей препарат, і лікар показав, як його вводити, чоловік зможе робити це сам.
  • Ще одним методом того, як лікувати імпотенцію, є вакуумно-еректорная терапія. На статевий член одягається спеціальний циліндр, який стимулює приплив крові до органу. Після зняття циліндра, на підставу органу одягається спеціальне кільце, яке буде утримувати в ньому кров.
  • Хірургічне лікування, застосовується в найостаннішу чергу, коли медикаментозне вже не дає ніякого результату. Лікування передбачає собою імплантацію в статевий член спеціального протеза. Так, найчастіше застосовуються пластичні протези, при імплантації яких, статевий член можна підняти рукою і випрямити, після чого він набирає ту форму, яку йому надали.
  • Найбільш сучасними є гідравлічні протези. Такі імплантати імплантуються в статевий член, у вигляді циліндрів, ємностей з рідиною і помпи, яка буде знаходитися в мошонці. І в разі потреби, чоловік стискає мошонку, де розташовується помпа, рідина з ємності буде наповнювати циліндри, які згодом спровокують ерекцію.

Імпотенція, лікування народними засобами

  • Підсилити потенцію здатний відвар з м`яти, звіробою, конюшини та кропиви. Необхідно перемішати по 5 ч. Л. рослин, все це залити окропом, і настояти 20 хвилин. Пізніше процідити, і вживати по склянці, 2-4 рази на день. Притому, м`яту і кропиву краще збирати з вологих ґрунтів, а конюшина і звіробій, навпаки, з сухих.
  • Відріжте шматочок женьшеню, довжиною пару сантиметрів, подрібніть його, а потім зробіть настоянку, наполігши корінь на 0.5 л доброї горілки. Вживати настоянку можна вже на наступний день, по 1 столовій ложці 3 рази на день. Коли настойки залишиться десь 1/20 від початкового об`єму, долийте ще горілки, до початкової кількості. Горілку можна додавати, таким чином, кілька разів, головне ретельно перемішувати настоянку.
  • Можна приймати і краплі женьшеню, по 30 крапель, пару раз в день, після вживання їжі.
  • В 0.5 літрах виноградного вина, відваріть 4 столові ложки трави железніци, або горлянки белоцветная. Варити близько 5 хвилин, настоювати 30 хвилин, потім процідити і вживати по 50 мл, перед сном.




Тепер, як лікувати імпотенцію ви знаєте, головне, щоб все це проходило під ретельним контролем лікаря. Чи не нашкодите собі самолікуванням!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!