Що лікує сеча?

Що лікує сеча?

У багатьох країнах є люди, які вивчають сечу, як лікувальний засіб. Намагаються застосувати її при різних хворобах. Скептики, звичайно ж, ставляться упереджено до такого методу, але результат вражає навіть самих невіруючих. Адже це "ліки" не містить добавок, здатних вплинути на життєво важливі органи.

значення сечі

Разом з сечею, з нашого організму виводяться різні кислоти, різні токсичні сполуки, солі. Одним словом, перероблені продукти. Корисне значення сечі для організму людини знають ще з давніх часів. Наприклад, греки використовували урину як антисептик, застосовуючи її при полосканні рота. Є якісь факти, що дають високі позитивні результати при тривалому прийомі сечі всередину. Вона допомагала при невеликих недугах. Звичайно, фахівці не радять постійне і довгострокове таке лікування. Але для профілактики можна.

лікування сечею

Якщо вас цікавить, що лікує сеча, то це хвороби середньої тяжкості, як відзначають в медицині. А метод такий називається - уринотерапия. З її допомогою можна очистити організм, відновити роботу органів після перенесеної хвороби.

  • Якщо сечу приймати всередину, вона буде відновлювати роботу підшлункової залози, серця і печінки. Але перш ніж зважитися її застосовувати, ви повинні перевірити, чи немає у вас кишкової інфекції.
  • Вважається, що найефективніша і дієва сеча - це ранкова. Приймати її - процедура, не з приємних, так як вона володіє, одночасно кислим, солоним і солодким смаком, має неприємний запах. Але треба налаштувати себе на те, що ці ліки.
  • Уриною можна промивати носоглотку, вуха і очі при запальних процесах. Навіть товстий кишечник, і той можна, за допомогою клізми, нею промивати.
  • У вагітних жінок, вона містить великий комплекс вітамінів. І щоб кров краще вироблялася, призначають лікування уринотерапией.
  • Якщо вам, все-таки, складно зважитися приймати її всередину, почніть з обтирання свого тіла. Багато фактів показали, що після таких регулярних процедур, шкіра стає чистішим, проходять різного роду екземи.
  • І головне, з часом її можна поєднувати з процедурою голодування.
  • Жінки, які прагнуть до рівної і гладкої шкіри на обличчі, повинні теж знати чудодійну користь примочок і масок з сечі.


Дізнавшись, що лікує сеча, може деякі і задумаються, а чи варто звертатися відразу до радикальних заходів антибіотиків, які одне лікують, а інше калічать, або все ж спробувати такий спосіб?

Вірити бабусям чи ні

Наші бабусі воліють народне лікування сечею. І не дивуйтеся, що більшість з них, можуть ще обробляти город, приготувати і перше, і друге, і навіть напекти пиріжків, забратися самостійно по дому. Бо раніше, у них не було такого розмаїття ліків, яке є зараз у нас. Лікувалися вони виключно уринотерапией. І при необхідності можуть дати раду з її застосування.

Людині, який дійсно вірить в силу дії сечі, вона допоможе. Але при цьому, має враховуватися те, що займатися цим треба розумно, без фанатизму. А ще краще, під наглядом у фахівця. Тепер ви знаєте, що і яким чином лікується сечею.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!