» » » Як стати вище зростанням?

Як стати вище зростанням?

Як стати вище зростанням?

Як відомо, середньостатистична людина закінчує рости в 20-25 років. Вважається, що після досягнення цього віку, змінити своє зростання в більшу сторону неможливо. Проте, за версією деяких медиків, вірогідність трохи підрости існує навіть в 30-річному віці. Що ж для цього потрібно робити?

Перш за все варто зазначити, що не потрібно гнатися за різного роду препаратами, пропаганда яких активно ведеться в мережі. Деякі засоби можуть принести більше шкоди, ніж користі. Крім цього, не потрібно лягати під ніж хірурга. До такої радикальної мірою Ви завжди встигнете прийти. Для початку потрібно спробувати більш безпечні і прості засоби збільшення зростання. До них в першу чергу можна віднести спорт. У тих, хто займається спортом, з`являється шанс набрати пару додаткових сантиметрів. Зокрема, медики рекомендують регулярно грати в волейбол, баскетбол, а також відвідувати басейн. Ці види є найбільш дієвими в плані, як стати вище зростанням.

Крім перерахованих вище видів спорту, вирости допомагають вправи на перекладині, стрибки, нахили в сторони, прогини корпусу і його потягування. Головне, не перестаратися з навантаженнями на організм. Зайва активність може спровокувати зворотний ефект і уповільнити розвиток. Всього, як то кажуть, має бути в міру.



Для тих, кого хвилює, як стати високим ростом, потрібно сказати, що стати вище можна тільки за умови повної відмови від шкідливих звичок. Бажано почати загартується, відвідувати масажиста, харчуватися корисними продуктами, що містять калій і кальцій. Тих людей, які хочуть дізнатися, як стати вище зростанням швидко, доведеться розчарувати. Для того щоб домогтися видимих результатів, вам будуть потрібні місяці, а то й роки.

Як стати вище зростанням: комплекс вправ

Існує набір спеціальних вправ, що дозволяють набрати кілька сантиметрів зросту. Перш ніж починати їх виконання, бажано зробити коротку розминку (хвилин на 5) і тільки потім приступити до нижчеперелічених дій.

  1. Встаємо обличчям до стіни і тягнемося вгору. Підвівшись на носках, необхідно домогтися максимального «випрямлення» тулуба.
  2. Вісни на перекладині і намагаємося максимально розслабити всі м`язи. Виконуємо коливання з одного боку в інший за принципом маятника. Для збільшення ефекту можна прив`язати до ніг вантаж.
  3. Підтягуємося на перекладині, після чого опускаємося і висимо три хвилини, повністю розслабивши м`язи. Повторити цю вправу потрібно 5-10 разів.
  4. Вісни на перекладині і в перебігу трьох хвилин повертаємо корпус вправо-вліво.
  5. Стрибаємо на лівій і на правій нозі по черзі, потім на обох. При кожному стрибку потрібно намагатися дотягнутися до предмета, розташованого на висоті (люстри, гілки, карниза ...). У день необхідно здійснювати близько 100 стрибків.
  6. Лягаємо на живіт, витягуємо ноги прямо. Руки необхідно розташувати за спиною. Далі слід максимально прогнутися, піднявши плечі і голову. Цю вправу потрібно повторити 6-10 разів.
  7. Лягаємо на спину, витягуємо ноги, руки розводимо в сторони. По черзі потрібно піднімати ноги до утворення прямого кута. Повторюємо вправу 6-10 разів.
  8. Знову лягаємо на живіт, випрямляє ноги і витягуємо руки вздовж тіла. Намагаємося підняти в такому положенні зімкнуті ноги 6-10 разів.
  9. Піднімаємося сходами на п`ятий поверх, потім спускаємося. Повторюємо вправу 5 разів.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!