Як витягнутися?

Як витягнутися?
Як витягнутися?

В середньому людина росте до 24 років. Найбільш інтенсивно організм розвивається в дитинстві, проте і потім зростання можна трохи коригувати. Багатьох людей не влаштовує своє зростання, вони хочуть стати вище. Впадати у відчай не варто: існують ефективні способи, що допомагають підрости. Давайте поговоримо про те, як можна витягнутися в зростанні.

загальні рекомендації

Ріст і розвиток людини залежать від зовнішніх факторів. Наприклад, харчування сильно впливає на те, як буде рости тіло людини. Про це ви можете прочитати в нашій статті Що робити, щоб вирости.



Цікаво, що на зростання можуть впливати і особливості сну. Рекомендується спати на жорсткому ліжку, подушку краще вибрати низьку і тверду. При дотриманні цих умов хребет під час сну буде краще витягуватися - це сприятливо впливає як на процес зростання, так і стан опорно-рухового апарату.як витягнутися

Як фізичних навантажень для зростання найкраще підійде плавання. Однак для досягнення значущих результатів необхідні регулярні тренування з максимально інтенсивними навантаженнями. Заняття волейболом і баскетболом також є відмінними способами трохи збільшити своє зростання за рахунок стрибків з витягуванням. Пам`ятайте, для того, щоб фізичні навантаження були ефективними, необхідно надходження не тільки всіх поживних елементів - білків, жирів і вуглеводів, а й цілого комплексу вітамінів і мікроелементів. Для цього найкраще підійдуть комплексні вітаміни.

Вправи, що сприяють росту



У основі всіх вправ, які спрямовані на збільшення зростання, лежить витягування сполучної тканини і хребта. Вважається, що кістки людини здатні досить сильно витягуватися, якщо їм створювати необхідне навантаження. Перед виконанням вправ завжди необхідно виконувати невелику розминку. Це вбереже вас від травм і розтягувань м`язів.

Кращим тренажером для того, щоб витягнутися, є перекладина. Протягом першого тижня вправ слід просто висіти на перекладині, зачепившись руками, так довго, скільки здатний ваш організм. З другого тижня починайте триматися за перекладину ногами. Важливо, що не можна висіти в такому положенні більше хвилини - кров починає доливати до головного мозку. З третього тижня рекомендується використовувати обтяження, наприклад, вантажі по 5 кг, які прив`язуються до ніг. Крім того, включіть в заняття такі вправи:

  • Встаньте, ноги зведіть разом. Робіть нахили вниз, дотягуючись кінчиками пальців до підлоги. В ідеалі до статі слід дотягуватися долонями. Під час вправи ноги не можна згинати.
  • Встаньте, ноги зведіть разом. Зробіть нахил вниз так, щоб кінчики як витягнутисяпальців торкнулися підлоги. Спина повинна залишатися прямій. Зафіксуйте положення і перебуваєте в ньому 1-2 хвилини.
  • Ляжте на живіт, зігніть ноги під прямим кутом. Підніміть корпус і обхопіть щиколотки руками. У такому положенні перебуваєте 1-2 хвилини, при цьому слід тягнутися вгору, трохи похитуючись.
  • Сидячи на підлозі, максимально розведіть ноги в сторони. Намагайтеся лягти на підлогу всім корпусом, при цьому тягніть руки вперед. Спина при цьому повинна залишатися прямій.
  • Сидячи на підлозі, витягніть ноги вперед, зведіть їх разом. Тягніться руками до ніг і постарайтеся лягти всім корпусом. Спина повинна залишатися прямій. Зафіксуйте максимально витягнуте положення тіла на 1-3 хвилини.

Безсумнівно, щоб витягнутися в зростанні, вам буде потрібно все ваше терпіння і наполегливість. І не забувайте, що тільки регулярні і систематичні вправи можуть принести результат.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!