» » » » Як швидко схуднути в животі?

Як швидко схуднути в животі?

Рано чи пізно, але в житті більшості настає момент, коли при більш детальному розгляді власної персони в дзеркалі, ми помічаємо некрасиві "кола" в області талії і стегон. Та й задишка з`являється все частіше. Саме час замислитися над тим, як швидко схуднути в животі і інших проблемних зонах, повернувши тілу первозданну стрункість. Існуючих сьогодні методів схуднення не злічити. Не тішить і той факт, що багато хто з них вимагає величезних зусиль і часу, не кажучи вже про те, що можуть серйозно нашкодити здоров`ю. Скільки людей встигло заробити гастрит через неправильну дієту або зірвати м`язи через надмірні навантаження? У цій статті ми постараємося розібрати найбільш ефективні і безпечні способи схуднення.

Швидке схуднення живота: навіщо це потрібно?

Для початку, було б правильним визначитися з тим, навіщо нам потрібно худнути. Які цілі ми переслідуємо в даному випадку? Звичайно, найпростішим мотивом є бажання блиснути чудовим і підтягнутим торсом під час найближчого пляжного сезону. І цю причину не можна назвати безглуздою. Бажання виглядати шикарно - природно і притаманне кожній людині. Крім того, зайва вага оцінюється негативно не тільки з естетичної сторони питання, але і з точки зору власного здоров`я. Саме надлишок жиру стає причиною його погіршення і ряду захворювань. До списку таких можна сміливо віднести часті перепади тиску, атеросклероз судин, проблеми з хребтом і інші малоприємні речі. Тому, тримати своє тіло у формі - не примха, а необхідність.

Як швидко схуднути і прибрати живіт?



Головна умова в нашій справі - це відповідальне ставлення до проблеми. Адже, з самого початку, ми дали умовну клятву "не нашкодити", тому підійти до питання слід розумно і прислівник "швидко" тут мало доречно. Не думайте, що пари тижнів досить для того, щоб виражений в звисаючих над поясом брюк або спідниці складках зайву вагу перетворився в литі кубики преса. Ті, хто шукають, як можна швидко прибрати живіт, знайдуть масу відповідей в просторах інтернету, ось тільки слід врахувати, що ваш організм навряд чи поділяє ваше прагнення скинути в найкоротші терміни десятки кілограмів. Більш того, ваше тіло докладе всіх зусиль до того, щоб повернути "колишню розкіш", тому екстрений результат довго не протримається. Тоді як регулярні спортивні тренування і стабільне правильне харчування дозволять вам вже протягом 2-3 місяців, як мінімум, наблизитися до ідеалу.

Вправи для швидкого схуднення живота



Почнемо з найпростішого правила: рухайтеся більше. Рухайтеся при першій-ліпшій можливості. Сміливо танцюйте в обнімку зі шваброю. Несітесь напереваги зі стосом паперів в кабінет начальника. Забудьте про ліфти. Вийдіть з автобуса на зупинку раніше і пройдіться до будинку пішки. Вже найближчим часом результати будуть в наявності. І якщо десяток кілограм ви не скинете, то, як мінімум, не наберете нових. Крім того, ви значно зміцните м`язи ніг, легкі і взагалі організм в цілому.

Не забувайте про фізичні вправи: найпростіша зарядка ще нікому не нашкодила, а навпаки. Не полінуйтеся вибратися у вільний час пограти в футбол або баскетбол, покататися на роликах або велосипеді. І не виправдуйтеся природними умовами. Лижі, сноуборд, гра в сніжки або басейн - рівноцінна альтернатива. Взагалі спортивні ігри куди ефективніше звичайних тренувань і вправ. Якщо тренування частіше асоціюються з необхідністю, то спортивні ігри - розвага. Отже, підсвідомість людини не противиться удаваному насильства, і бажані результати з`являються набагато швидше і виявляються ефектніше. Ну і не варто відкидати стандартний набір з вправ на прес, скручування, віджимання і присідання.

Швидка дієта для живота

Правильне харчування - обов`язкова умова для швидкого схуднення. В принципі, велосипеда тут винаходити не доводиться. Досить виключити зі свого раціону копченості, консерви, соління і смажені страви. Вживайте більше овочів і фруктів, не забувайте про молочні продукти і вареному м`ясі або рибі. Існує декілька простих хитрощів харчування для схуднення. Так, наприклад, дієтологи радять виключити з страв сіль або знизити рівень її змісту до мінімуму. Ви здивуєтеся, наскільки менше їжі виявляється потрібно для того, щоб наїстися. Крім того, слід ретельно пережовувати їжу, що сприяє гарному травленню. Також це допоможе тому, що сигнали про насичення організму їжею встигнуть дійти до мозку і вам її не доведеться переїдати. Ну і, звичайно ж, обмежте себе в хлібі, солодкому і газованих напоях. Все у ваших руках!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!