Як можна швидко схуднути?

Як можна швидко схуднути?

Фахівці-дієтологи зазвичай не радять своїм пацієнтам худнути швидко, оскільки це, як правило, дає короткостроковий ефект. В умовах стресу організм скине зайві кілограми, але потім знову поверне їх, і іноді навіть з надлишком. Але бувають ситуації, коли схуднути швидко просто життєво необхідно, наприклад, коли від цього залежить здоров`я людини або його кар`єра (спортивна, модельна і т. П.) Про те, як це можна зробити без шкоди для здоров`я, і розповість наш огляд.

Методи швидкого схуднення

Методів швидкого схуднення чимало, але їх ефективність індивідуальна. Не завжди засіб, який допоміг одній людині, дасть такий же результат у іншого. Тому худнути швидко краще під наглядом фахівця і строго слідувати всім його рекомендаціям. Для схуднення вам можуть запропонувати такі способи, які потрібно застосовувати всі разом, в комплексі.

дієти

Це найпоширеніший спосіб для скидання зайвої ваги. Ним користуються багато зірок, спортсмени, телеведучі та люди, які бажають мати гарне атлетичне тіло. Чому дієти так важливі? Напевно вам доводилося чути таку фразу «Ти те, що ти їси». Їжа грає величезну роль в життєдіяльності нашого організму, її якість і поживний склад впливає і на нашу зовнішність.

Щоб підтримувати свій організм здоровим, а тіло красивим, потрібно дотримуватися балансу між білками, жирами і вуглеводами. Надлишок одних і нестача інших призводить до порушень обміну речовин і, як наслідок, зайвих кілограмів.



Вибір дієти потрібно узгоджувати зі своїм лікуючим лікарем. Раціон харчування може бути складений індивідуально з урахуванням індивідуальних особливостей і стану здоров`я. Перш ніж застосовувати будь-яку дієту, краще спробувати перевірити свої сили, влаштовуючи час від часу розвантажувальні дні. Для швидкого скидання кілограмів існують експрес-дієти, вони дозволяють втрачати до трьох кг за три дні, але не підходять для усунення великої ваги.

Фізичні навантаження

Без фізичних навантажень схуднути набагато важче, тому що мало обмежити кількість споживаних калорій, потрібно ще збільшити їх витрата. Для цього одні записуються в тренажерний зал, інші купують абонемент в басейн або фітнес-клуб, а треті вирішують впоратися в домашніх умовах. Для цього цілком достатньо забезпечити собі щоденну навантаження, цінність якої - в її регулярності. Можна підібрати універсальний комплекс вправ на всі групи м`язів, а в якості аеробного навантаження включити в заняття пробіжку або ходьбу швидким кроком. Навіть звичайні піші прогулянки дають хороший результат. Можна не доїжджати пару зупинок по дорозі додому і проходити цю відстань пішки, або ж не користуватися ліфтом. Якщо хочете схуднути швидко, використовуйте всі ці способи, і головне - робіть це кожен день.

Народні засоби



Правильно харчуючись і ведучи активний спосіб життя, ви помітите суттєві зміни. У цей момент потрібно не забути про такий важливий етапі схуднення, як підтяжка шкіри. При швидкій втраті кілограмів вона не встигає придбати потрібний тонус і може значно зіпсувати зовнішній вигляд і звести нанівець всі результати схуднення. З самого початку потрібно зайнятися профілактикою її обвисання. Для підвищення еластичності шкіри і її пружності використовують такі методи, як масаж і різні обгортання, маски, скраби, креми і т. П. Гарні контрастні обтирання, або душ, антицелюлітні процедури, кавовий і сольовий скраби і підтягують кошти на основі натуральних інгредієнтів (меду , яєчного білка, оливкового масла).

Фіточаї та інші аптечні препарати

Фіточаї мають здатність очищати організм від шлаків, знижувати апетит, приводити в норму обмінні процеси в організмі. Щоб допомогти собі схуднути без шкоди для здоров`я, будь-який фіточай слід приймати курсами в строго зазначеному дозуванні. Зазвичай п`ють Свіжозаварений порцію один раз вранці незадовго до їжі. Курс становить не більше 3-х місяців, після чого слід 60-денну перерву.

Прийом спеціальних препаратів для схуднення, що реалізуються через аптечні мережі, проходить з призначення лікаря і під його наглядом. Про деякі з них розповідає наша стаття Як ефективно і швидко схуднути.

важливі правила

Щоб схуднути швидко і не нашкодити своєму здоров`ю, потрібно дотримуватися трьох важливих правил:

  1. Прислухатися до свого організму і слідувати порадам лікарів і фахівців.
  2. Вибравши раціон харчування, комплекс вправ і відповідні процедури, виконувати їх регулярно і на совість.
  3. Мати позитивний настрій, вірити в успіх і налаштуватися на гарантоване отримання результатів.

Інші корисні рекомендації ви знайдете в статті нашого ресурсу Як схуднути в домашніх умовах швидко.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!