» » » » Як ефективно і швидко схуднути?

Як ефективно і швидко схуднути?

Як ефективно і швидко схуднути?

Наближається літо, і ми хочемо ефективно і швидко схуднути. Адже скоро нам носити відкриті наряди, а за зиму ми набрали кілька зайвих кілограмів. А, може, ми навесні закохалися і захотілося скинути накопичені за кілька років 5 і 10 і більше кілограмів. А кому-то велику вагу вже заважає, стає важко дихати, з`являється задишка. І ось одного разу ми вирішили: хочу схуднути швидко і ефективно!

Існує кілька способів швидко і ефективно схуднути.

  1. Тимчасово, але швидко допоможе знизити вагу процедура «внутрішньошлунковий балон». Силіконовий куля, на півлітра наповнений водою, вводять в шлунок, щоб створити відчуття ситості. Таким способом можна схуднути дуже швидко і ефективно, він дозволяє позбутися навіть від 20 кілограмів зайвої ваги. Але, на жаль, не кожен організм перенесе знаходження чужорідного предмету всередині нього. Недолік зазначеного способу в тому, що після видалення балона кілограми швидко повертаються назад. Балон можна не видалити, тому що це загрожує ускладненнями.
  2. Бандаж шлунка - ефективний спосіб швидко схуднути. Шляхом операції під стравоходом на шлунок накладають спеціальний силіконовий бандаж у вигляді кільця, який робить шлунок схожим на пісочний годинник. У верхню частину потрапляє їжа, і поки вона проходить через вузьку частину, до мозку вже встигає дійти інформація про насичення шлунку їжею. За допомогою такого способу можна втратити до 30 кілограмів ваги. Але це довгий процес. Ефект досягається тільки через півтора року після операції.
  3. Ще одна операція. Вона пов`язана зі зменшенням обсягу шлунка. Операційно створюється невеликий шлуночок, до нього пришивається частина тонкої кишки. За рахунок маленького обсягу шлунка, знижується кількість споживаної їжі і можна втратити весь зайву вагу, який накопичувався багато років. Ефект зберігається довго, якщо дотримуватися дієти і активно займатися спортом. Це, мабуть, найефективніший спосіб схуднути швидко.

Часто для швидкого схуднення використовують препарати, які дійсно допомагають знизити вагу дуже швидко, але, треба сказати, що ці препарати небезпечні для здоров`я. Тому, приймаючи їх, будьте обережні і обов`язково проконсультуйтеся з лікарем.

  1. Фентермін - препарат для зниження апетиту. Цей амфетамін можна купити в аптеці тільки по рецепту. Він впливає на рецептори головного мозку, які відповідають за апетит. Такий лікарський препарат показаний людям, у яких серйозні проблеми з вагою. Крім препарату пацієнту рекомендується дієта і комплекс фізичних вправ. Недолік препарату в побічні явища, він підвищує тиск і викликає прискорене серцебиття і безсоння. Так само він викликає звикання.
  2. Орлістат - амфетамін, не пропускає в організм жир взагалі! Так само купується в аптеці тільки по рецепту. Насправді препарат малоефективний, знижує вагу всього на 5% і мало, кому підходить. Через деякий час після прийому, кілограми повертаються з плюсом. До побічним ефектом віднесу діарею і гази.
  3. Фендіметразін - амфетамін для швидкого зниження ваги. Купити можна тільки в аптеці і строго за рецептом лікаря. Через те, що препарат викликає сильне превиканіе, його збут відстежується. Фендіметразін діє, знижуючи апетит, ви худнете за рахунок зменшення кількості калорій, що поступають в організм.

Крім побічних ефектів попередніх препаратів, фандіметразін сильно діє на нервову систему, його прийом може супроводжуватися депресією.



Всі препарати досить дорогі.

Схуднути швидко і ефективно можна безкоштовно, ведучи активний спосіб життя і не зацикліваясь на їжі.

Існує так само безліч ефективних дієт, щоб швидко схуднути.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!