Як зменшити об'єм стегон?

Як зменшити об`єм стегон?

У всі часи еталоном жіночності вважалися осина талія і широкі круті стегна. Подібна фігура відноситься до грушоподібної будовою тіла, де вузький верх і широкий низ.

Однак самі власниці таких не завжди згодні з загальноприйнятими нормами, і якщо до талії претензій немає, то стегна багато жінок намагаються зменшити будь-якими способами.

Це не тільки жіночий каприз, як прийнято вважати. Подібна фігура не дозволяє носити одяг певного покрою, наприклад, завужені спідниці і брюки, розкльошені до низу довгі сукні, лосини. І, безумовно, це засмучує жінок, що мають таку будову тіла. Але боротися з цим потрібно, і головне, можна. Так як зменшити об`єм стегон?

візуальні способи

По-перше, для початку треба скоригувати фігуру за допомогою одягу. Краса важливіше, тому можна без жалю виключити з гардероба завужені і прилеглі до стегон брюки і брюки-галіфе. Завищена талія на спідницях і брюках теж не варіант. Уникати кофт і тунік нижче стегна. Все це візуально розширює і без того широкий низ і не допоможе вирішити питання про те, як зменшити стегна в об`ємі.

Добре підійдуть брюки, які расклешени від коліна, а кофти і блузи повинні мати довжину трохи нижче талії. Можна також візуально розширити плечі, використовуючи накладні плічка. За допомогою правильно підібраного одягу створюється гарна пропорція фігури, і широкі стегна з проблемної зони перетворюються в хвилюючі жіночі вигини.



Слід також звернути увагу на взуття, яка повинна мати середній по висоті і товщині каблук.

За допомогою дієти

Улюбленим місцем концентрації зайвих кілограмів є проблемні зони, і це знає кожна жінка. У нашому випадку відбувається те ж саме - кожне тістечко насамперед прагне потрапити на стегна. Щоб цього не відбувалося, необхідно збалансувати своє харчування. І перша думка, яка прийшла в голову про те, як швидко зменшити об`єм стегон, - дієта. Але є маленький нюанс. При дієті домагається загальне схуднення, тобто худнуть не тільки стегна, але і все інше. Тому жорстка дієта не завжди буває результативна.



Краще спробувати скоротити вживання продуктів, що містять жири, замінивши їх великою кількістю овочів, віддати перевагу нежирному м`ясу, бажано відварного, курячому м`ясу. Замінити білий хліб чорним, масло вершкове рослинним, замість майонезу вживати нежирну сметану.

Треба постаратися віддавати більше переваги відвареної їжі, обмежуючи смажену. Щоб урізноманітнити їжу, частіше можна запікати їжу в духовці без додавання масла.

Ласунам бажано уважніше читати інформацію на упаковках борошняних виробів і вибирати солодощі з меншим вмістом калорій.

Рух, рух і ще раз рух

Як то кажуть, «однією дієтою ситий не будеш». Необхідно поєднувати її з фізичними навантаженнями, спрямованими саме на проблемні місця. При цьому ніхто не говорить про майстерність олімпійського рівня. Звичайні гантелі прекрасно впораються з цим завданням, якщо їх правильно підібрати. Підійдуть гантелі малого і середнього ваги для присідань і нахилів. Якщо є така можливість, більше катайтеся на велосипедах або використовуйте велотренажер.

Аеробіка відмінно допомагає впоратися з цією проблемою, а коли немає можливості відвідувати спеціальні курси, можна зайнятися нею вдома під музику.

Хорошим засобом для зменшення стегон в обсязі є масаж і розтирання. Це забезпечує приплив крові до проблемних місць і дає хороший позитивний ефект. До речі, цю процедуру цілком можна проводити і вдома самим, застосовуючи при банних процедурах розтирання цій галузі скрабом. Після прийняття душу бажано використовувати креми проти появи целюліту і розтяжок. Шкіра стане пружною і підтягнутою.

Якщо, прочитавши цю статтю, жінка скаже собі, - я не впораюся, треба сісти і подумати. Невже все вищеописане не варто того, щоб, пройшовши по вулиці, побачити спрямовані на вас захоплені погляди і відчути себе щасливою? Краса вимагає жертв, дівчатка!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!