Де купити ортопедичні товари?

Де купити ортопедичні товари?

Травми, малорухливий спосіб життя, надмірні фізичні навантаження, спадковість, системні хвороби - ось неповний список причин, які ведуть до виникнення захворювань опорно-рухового апарату. Щоб вилікуватися від подібних недуг або захистити себе від ризику захворювання, потрібно вести здоровий спосіб життя і в окремих випадках користуватися спеціальними ортопедичними засобами. Багато з них можна знайти в аптеці, але чимало хороших спеціалізованих товарів продаються в відповідних інтернет-магазинах. Як приклад розглянемо продукцію магазину «Ортокомфорт».

Які ортопедичні засоби можна знайти в інтернеті?

  1. Доросла ортопедичне взуттяЯкщо людина страждає плоскостопістю, то йому варто купити медичну ортообувь. У мережі ортопедичних салонів «Ортокомфорт» можна знайти різні типи такому взутті: шльопанці, сабо, тапочки. Серед виробників можна виділити: ABEBA (Німеччина), Dr. Monte Bosco (Італія), Leon (Сербія) і т. Д. Крім взуття ви також знайдете ортопедичні устілки, напівустілки, подпяточнікі і міжпальцевих перегородки.
  2. Різні корсети і бандажі забезпечать якісну фіксацію і спокій кісток і суглобів при різних травмах. Сюди відносяться корсети, шини, бандажі, налокітники, фіксатори колінних суглобів, головотримачі і т. Д. В хорошому магазині можна знайти кошти для всіх частин тіла людини, схильних до тих чи інших травм: шийного, грудного, груднопояснічного, поперекового, тазостегнового відділів, голеностопа , колін, плечей, ліктів, зап`ясть. Серед виробників: Orliman (Іспанія), «Реабілітімед» (Україна), Medi (Німеччина), Med textile (Україна) і т. Д.
  3. протинабрякові рукаваКомпресійний трикотаж: шкарпетки, панчохи, гольфи, колготи. Також сюди можна віднести протинабрякові рукавички і рукава, протівоемболіческій трикотаж, одяг для вагітних, противиразковий комплект і антицелюлітні вироби. На сайті ви знайдете продукцію фірм Relaxan (Італія), Tonus Elast (Латвія), FarmaCell Short (Італія) і т. Д.
  4. Медичне устаткування: різні милиці, ходунки, тростини і аксесуари, медичні ліжка, інвалідні коляски, туалетні стільці, протипролежневі подушки і матраци, електрогрілки, простирадла, ковдри, глюкометри, тонометри, термометри. На сайті представлені товари наступних виробників: Garcia (Іспанія), Little Doctor (Сінгапур), Beurer (Німеччина), Longevita (Великобританія), One Touch (США) і т. Д.
  5. ортопедичні стільціДо окремої категорії можна віднести продукцію для підтримки краси і здоров`я: масажери, ортопедичні матраци та подушки, ортопедичні стільці, фітболи, КОСМОДИСКОМ, ваги, тренажери і т. Д. На даному сайті ви знайдете товари наступних фірм: Togu (Німеччина), Magniflex ( Італія), Лотос (Україна), Neolux (Україна), ProForm (США), MK Kolo (Польща) і т. д.


Купуючи товари в хорошому інтернет-магазині, ви можете вибрати якісну медичну продукцію від кращих виробників, при цьому витративши менше часу і коштів, ніж при пошуку в реальному магазині. Уважно читайте опис, порівнюйте характеристики і ціни, купуйте краще!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!