Як зберегти фігуру?

Як зберегти фігуру?

Практично всі люди хочуть бути молодими і красивими, проте, не у всіх може вийти навіть в молодості зберегти струнку і красиву фігуру. Можливо, повнота пов`язана з гормональним розвитком або народженням дітей, проте дуже часто можна помітити, що дана проблема зачіпає і молодь. Відкладати догляд за своєю фігурою в довгий ящик не можна. Ви питаєте про те, як зберегти фігуру надовго? Для цього вам достатньо дотримати три основних правила.

Правильна їжа - запорука стрункої фігури

Найперше і найбільш головне правило: наше тіло є відображенням того, що ми їмо. Виходячи з цього, вам потрібно буде виключити зі свого раціону все, що може перешкодити вам бути красивими. Як правило, в цей список буде входити вся жирна, дуже солона і солодка їжа, фаст-фуд. Відмова від неї вважається для багатьох дуже важким. Однак саме він допоможе вам вирішити у великій мірі проблему того, як зберегти гарну фігуру.

Ще з раннього віку радимо привчити своїх дітей або себе до щоденного вживання фруктів і овочів. На перший погляд, це здається нездійсненним, проте звикнути до такого раціону легко. Ніхто при цьому не забороняє вживати м`ясні продукти, однак робити це потрібно з розумом. Намагайтеся уникати занадто жирного м`яса, так як саме жир сприяє накопиченню в вашому організмі зайвої ваги. Найбільш корисним вважається м`ясо яловичини, курки і морської риби, вживати яке ми радимо в першій половині дня.

Прийом їжі вчасно

Дуже важливим вважається, крім набору продуктів, також і режим харчування. Даного правила строго дотримуються східні люди. Найбільш сприятливим часом, коли травні органи працюють на всю міць, вважається, на їхню думку, ранок і день, при цьому вечір для них - це час роботи для інших органів. Виходячи з цього правила:

  • снідати можна щільно, іноді навіть два рази;
  • в обід порція повинна кілька зменшитися;
  • найкраще останній прийом їжі здійснювати не пізніше, 19 годин, при цьому найкращим часом для вечері вважається 18 годин.


Якщо є сильно хочеться на ніч, то спробуйте випити знежирений йогурт або з`їсти сир, пожувати яблуко.

рух

Зберегти фігуру під час вагітності мало кому вдається, проте після народження дитини це зробити буде набагато простіше. Питання про те, як зберегти фігуру після пологів, можна дозволити повністю за допомогою третього правила, а саме за допомогою руху. Наприклад, нічого вам не завадить під час прогулянки зі своєю дитиною пройти пішки пару кілометрів.

Радимо також похід на роботу, навчання або в магазин здійснювати виключно пішки. Також спробуйте відмовитися від ліфта і ходити на сьомий і вище поверхи тільки пішки. Важко? Через кілька тижнів ви навіть не будете помічати, що робите це з дивовижною легкістю. Якщо у вас немає достатньо часу на все це, то іншою альтернативою будуть заняття фітнесом і тренуваннями в залі. Завдяки численним урокам в Інтернеті це робити сьогодні набагато простіше. У вихідні дні намагайтеся також більше часу проводити на прогулянках і частіше здійснювати вилазки на природу.

Всі ці три правила з часом увійдуть до звички, відповідно, ви помітите, що фігура у вас значно покращилася.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!