» » » » Як раніше лягти спати?

Як раніше лягти спати?

Як раніше лягти спати?

Соціальні мережі, кабельне телебачення та інші можливості розваги та спілкування не залишають сучасній людині шансів лягати спати вчасно. Однак здоровий сон - запорука успішного і продуктивного дня, а тому потрібно хоч пару-трійку раз на тиждень лягати раніше.

У цій статті дамо ряд рад щодо того, як вчасно лягати спати.

Чи не угода з совістю, а план

Перше, що потрібно зробити, - пообіцяти собі, що, скажімо, по понеділках, середах і п`ятницях ви будете лягати раніше, ніж звичайно, встановити конкретний час для сну і внести даний пункт в план дня. Якщо ви розумієте, що не зможете спокійно лягти спати без традиційного лазіння по просторах глобальної мережі, також включіть час на дану процедуру в розпорядок дня, і тоді ваші слова "Сьогодні ляжу раніше" стануть не черговим порожньою обіцянкою, а конкретним і цілком здійсненним пунктом плану .

Підготовка до сну

Людині потрібен час, щоб підготуватися до сну. Так, якщо в вашому плані стоїть сон о 22:30, це означає, що о 21:30 ви повинні вимкнути телевізор, закрити браузер, всі соціальні мережі та інші зовнішні подразники. За годину ви можете спокійно підготуватися не тільки до сну - вмитися, почистити зуби, виконати інші косметичні процедури, але і до робочого або навчального дня - зібрати сумку, ланч і т.д.

Вечір без кави

Навіть якщо ви дуже любите каву, під час вечері від нього варто відмовитися, адже кофеїн, як відомо, збуджує неврной систему людини, а значить, з швидким засипанням можуть виникнути проблеми.

Що ж, сподіваємося, ці поради допоможуть вам подолати себе, швидше лягти і зустріти ранок з посмішкою.

Читайте також: У скільки лягати спати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!