» » » Що подарувати синові?

Що подарувати синові?

Що подарувати синові?

Напередодні значущих свят завжди гостро постає питання про те, що подарувати близьким. Батькам завжди хочеться подарувати такий подарунок, який нагадував би дитині про них і одночасно був би йому приємний і корисний. Зробити це буває часто непросто. У цій статті ми розповімо, що подарувати синові, щоб ваш подарунок надовго запам`ятався.

маленькому хлопчикові

Якщо мова йде про подарунок для зовсім ще маленьку дитину дошкільного або шкільного віку, то тут проблема вирішується досить просто. У магазинах зараз існує величезний вибір різноманітних іграшок на будь-який смак і гаманець. Безумовними фаворитами серед подарунків для хлопчиків є:

  • іграшки-трансформери;
  • радіокеровані вертольоти;
  • машинки і літаки, конструктори;
  • будь-які іграшкові машинки та зброю.

Буде здорово, якщо ви подаруєте синові якийсь розвиває подарунок, яким він буде займатися разом з вами. Це може бути весела настільна гра для всієї родини або якісь інструменти, з якими його навчить звертатися батько.

Зараз діти в основному просять дарувати їм різні нові гаджети. Але така покупка - не найкращий варіант для подарунка. Вже через пару місяців вийде нова, більш просунута модель смартфона або планшета, і ваш подарунок буде вже не настільки актуальним, а грошей ви на нього витратите силу-силенну.

Подарунок для підлітків потрібно вибирати з урахуванням їх особистих якостей і переваг.

Для творчих особистостей



Якщо ваш син захоплюється яким-небудь видом мистецтва (малює, співає, захоплюється фотографією, грає на музичному інструменті і т.д.) ви можете підшукати подарунок, пов`язаний з його творчістю. Це може бути нова гітара або мольберт, наприклад. Заохочуйте прагнення дитини до творчості й самовираження - можливо, в майбутньому це захоплення принесе йому популярність і він буде зобов`язаний своїм успіхом саме вам.

Якщо ваш син меломан, можете подарувати йому ексклюзивне зібрання дисків його улюбленого виконавця, якісні навушники або квиток на концерт улюбленої групи.

для спортсменів

Для тих, хто захоплюється спортом, відмінно підійдуть такі подарунки, як абонемент в тренажерний зал, нова спортивна форма та взуття, спортивний інвентар.



Навіть якщо ваш син не професійний спортсмен, можливо, йому завжди хотілося спробувати себе в катанні на сноуборді або на роликах. Надайте йому цю можливість.

Для спортивних фанатів

Деякі люди самі не займаються ніякими видами спорту, але активно стежать за спортивними досягненнями улюбленої команди. Таких людей називають спортивними фанатами. Якщо ваш син один з них, подаруйте йому речі з символікою його улюбленої команди або квиток на їх матч.

для автолюбителів

Якщо ваш син вже встиг обзавестися власним автомобілем, то ви не помилитеся з подарунком, якщо піднесете йому на свято GPS-навігатор або відеореєстратор.

Для більш бюджетних варіантів подарунка відмінно підійде держалкі для телефону або забавний аксесуар на присоску.

Для комп`ютерних геніїв

Якщо ваш син годинами не вилазить з-за комп`ютера, ви можете, звичайно, спробувати боротися з цим його способом життя, але навряд чи з цього вийде якийсь толк. Швидше за все, у нього це мине з віком. А поки ви можете порадувати його новими колонками або мишкою для комп`ютера, диском з новою відео-грою або купити йому зовнішній жорсткий диск з великим обсягом пам`яті - повірте, він оцінить ці подарунки по достоїнству.

для модників

Всі підлітки намагаються виглядати більш модно і стильно в порівнянні зі своїми однолітками. Це стосується не тільки дівчаток, але і хлопців. Якщо ваш син часто скаржиться, що йому немає в чому ходити, прогуляйтеся з ним по магазинах і дозвольте купити те, що він сам для себе вибере.

Чи варто дарувати гроші

Багато зараз дарують в подарунок гроші. «Що захочеш - то сам і купиш» - кажуть батьки. Однак, як нам здається, це не зовсім правильний підхід. Звичайно, всі сім`ї різні і у кожного своя точка зору на це питання. Але дарувати гроші доречніше все ж в більш старшому віці. Наприклад, коли син вже живе окремо або у нього своя сім`я. В такому випадку вирішити, що йому дійсно потрібно, стає досить проблематично, так як ви не так вже й часто бачитеся. Але поки ваша дитина ще вчиться і живе з вами, ви цілком в змозі вибрати подарунок, який йому сподобається.

Визначитися з подарунками вам також допоможуть статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!