» » » Що подарувати на 16 років?

Що подарувати на 16 років?

Що подарувати на 16 років?

Шістнадцятий ювілей - знаменна дата, на яку прийнято дарувати оригінальні подарунки. Це чудовий вік, коли молоді люди тільки вступають у доросле життя і сповнені надій, сил і енергії. Разом з цим вони поки ще не визначилися зі своїми життєвими цілями і цікавиться дуже багатьом. Тому підібрати презент для шістнадцятирічного хлопця чи дівчини не так вже й складно: вибір досить великий.

У даній статті ми розповімо, що подарувати на 16 років представникам різних статей.

Подарунки для юної дівчини

Шістнадцятирічні дівчата відрізняються милою романтичністю. У такому віці вони вже обов`язково по вуха закохані, слухають сумні пісні і вірять в принца на білому коні. Вони перестали грати в ляльки, але все ще розпливаються в захопленої усмішці, побачивши великих м`яких іграшок, в обнімку з якими вони так люблять мріяти вечорами. Тому дівчині на такий ювілей можна подарувати чарівного ведмедика із сердечком або зайчика. Але такий презент більше підходить, якщо ви є шанувальником або іншому дівчата. В такому випадку підійдуть також сувеніри у формі серця, рамки для фотографій, годинники та інші милі аксесуари із зображенням любовної символіки.

Крім романтики, дівчина цього віку, на жаль, відрізняється комплексом неповноцінності. Вона вважає, що у неї недостатньо красива зовнішність, фігура або одяг. Тому в хід йдуть всілякі засоби, за допомогою яких вона намагається виправити ці, на її думку, жахливі недоліки. Подаруйте дівчині набір засобів по догляду за молодою шкірою. Є спеціальні комплекти, що включають гель для вмивання, лосьйон, крем і т. Д. Для проблемної шкіри. Однак будьте обережні з таким подарунком. У цьому віці молоді люди дуже вразливі: постарайтеся, щоб ваш презент ні розцінений як натяк.



Зате косметика і парфумерія без конкретних властивостей доведеться до речі. Дівчина 16 років прагне, як правило, виглядати старше свого прекрасного віку. Таке бажання пройде з часом, а поки порадуйте її набором тіней, хорошою тушшю або помадою. Духи слід вибирати з легким, можливо, цитрусовим ароматом.

Не забувайте про те, як важлива для дівчини зовнішність, а отже, і волосся. Молоді модниці обожнюють змінювати стрижки та зачіски. Якщо у дівчини пряме волосся, будьте впевнені, що вона давно мріє про кучериках. Так що якісна плойка доведеться дуже до речі. На сьогоднішній день модним приладом став так званий стайлер - своєрідний верстат, в який вставляються прямі пасма, а виходять з нього милі локони. Іменинниця буде в захваті! Якщо ж у неї свої кучері, купіть дівчині праску для випрямлення волосся. Можна вибрати також потужний і багатофункціональний фен з різними насадками.

Також молоді красуні обожнюють прикраси, але серед них навряд чи знайдуться любительки дорогих ювелірних виробів. Найчастіше це оригінальна біжутерія або шкіряні браслети і фенечки з гравіюванням назви улюбленої групи. Знаючи про переваги і смак дівчини, ви запросто знайдете для неї підходящий варіант сережок з кільцем або браслета і намистом. По темі читайте нашу статтю Що подарувати подрузі на 16 років.



Добре підібраний одяг - завжди практичний подарунок, якщо ви впевнені, що не помилитеся з розміром. Юні модниці мріють мати побільше стильних суконь, кофтинок, блузок і майок. Не дуже важливо їх бездоганна якість, головне, щоб річ відмінно сиділа і була модною. Так що вибирайте в подарунок предмети гардероба в сучасному стилі і за розміром. Якщо ви близькі з іменинницею, можете піднести їй розкішний комплект нижньої білизни. У такому віці дівчатам лестить визнання їх жінками, так що подібний подарунок буде зустрінутий більш ніж захоплено.

Якщо ви побоюєтеся, що зробите вибір на розмір більше або менше, краще відмовтеся від цієї ідеї і купіть дівчині довгий шарф з оригінальною шапкою. Стильні рукавички теж підійдуть як подарунок, проте такі презенти краще дарувати іменинницям, народженим восени або взимку. В інший час ви можете вибрати сонцезахисні окуляри, витончений пояс, сумочку або гаманець, оригінальний клатч або новий портфель.

Подарунки для юного хлопця

Хлопці в 16 років, звичайно, менш романтичні, проте їм також властиво невдоволення власною зовнішністю. Допоможіть юнакові стати впевненіше і відчути себе чоловіком. Електрична бритва, набір по догляду за шкірою під час і після гоління, дорогі стійкі парфуми або одеколон - ці подарунки послужать саме для цієї мети.

У такому віці у хлопця вже, на його погляд, сформовані основні пристрасті і смаки. Це може бути футбол, плавання, теніс, фітнес, музика і т. Д. Якщо ви знаєте про будь-якому серйозному захопленні юнаки, постарайтеся піднести йому відповідний подарунок. Для 16 років дуже характерна затята пристрасть до чого-небудь, тому ваш презент буде гідно оцінений. Спортивна форма, новий футбольний м`яч або якісні кросівки, музичний інструмент, обраний відповідно до індивідуальних переваг, а також абонемент в спортзал або басейн будуть дуже до речі. Можете придбати також квитки на концерт улюбленої групи або на матч коханої команди.

Крім того, ви можете піднести хлопцю більш практичний подарунок. Ось безпрограшні варіанти:

  • стильні окуляри;
  • новий портфель;
  • хороший мобільний телефон;
  • планшет;
  • сучасні навушники;
  • потужні колонки для комп`ютера;
  • стильна веб-камера;
  • модний гаманець;
  • якісний ремінь.

По темі читайте також нашу статтю Що подарувати хлопцеві 16 років.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!