» » » Що подарувати на день народження коханої?

Що подарувати на день народження коханої?

Що подарувати на День народження улюбленої?

Чоловіки постійно ламають голову над тим, що подарувати на День народження улюбленої, на 8 березня, на 14 лютого і річницю відносин. З усіх цих свят, ніякий не може так сильно змусити молоду людину задуматися, як її День народження. Якщо в будь-, що не такі значущі, свята чоловік може спокійно звільнитися букетом квітів і коробкою цукерок, то День народження вимагає іншого підходу і більшої уваги. Що подарувати на День народження улюбленої, щоб вона прийшла в захват? Давайте розбиратися!

Щоб кохана була ще гарніше

Власна краса - один з найважливіших факторів для будь-якої жінки. Для подарунка відмінно підійдуть якісні засоби по догляду за тілом. Але важливо передбачити те, що подарунок повинен виглядати красиво і креативно. Тому його можна доповнити набором маленьких різнокольорових ліхтариків для ванної, плаваючих свічок або ароматною піною і морською сіллю. Все це упакуйте в велику плетений кошик разом з черепашками або пелюстками сушених квітів, затягнувши прозорою папером. На дно подарункової корзини можна покласти м`яке банний рушник.

Щоб улюблена змогла розкрити свої таланти

Ваша улюблена дівчина давно мріяла піти на курси акторської майстерності, фотографії або малювання, але до сих пір не зважилася? Подаруйте їй абонемент на бажані заняття! Також творча особистість завжди буде рада набору фарб і пензлів, хорошою плівці для фотоапарата або музичного інструменту. До такого подарунку можна прикласти навчальний посібник з того чи іншого роду занять.

індивідуальний подарунок



Якщо ваша улюблена володіє хорошим почуттям гумору, замовте їй на День народження дружній шарж. Подбайте про те, щоб він був виготовлений професійним художником і виглядав смішно, а не образливо. Для цього художнику знадобляться фотографії іменинниці, опис її характеру, звичок, інтересів і роду занять. Такий смішний малюнок ваша улюблена зможе повісити на стінку і кожен раз згадувати про вас.

Якщо ваша дівчина прихильниця музики, театру чи кіно, подаруйте їй квиток на концерт улюбленої групи, театральну постановку або на прем`єру нового фільму. Такий подарунок, однозначно, доставить їй масу задоволень. Улюбленою, завжди прагне відрізнятися від інших, можна подарувати майку з незвичайним принтом, зробленим на замовлення.

романтика



Бажаючи зробити своїй коханій приємно і висловити свою любов, запросіть її на романтичну вечерю на двох. Заздалегідь замовте столик в кращому ресторані і виберете в меню страви, яким ваша улюблена віддає свою перевагу. Якщо на вулиці тепло, і у вас є доступ на дах, поставте невеликий столик на даху, прикрасьте все свічками, квітами та ліхтариками. Така вечеря дівчина точно ніколи не забуде!

Буває так, що ви не можете в День народження улюбленої бути з нею поруч. Зробіть відеозапис! Попросіть одного зі своїх друзів допомогти вам у зйомці привітання. Привітання може бути подане у вигляді ліричної пісні у вашому виконанні або щирих слів для своєї коханої. Такий подарунок стане радісною несподіванкою і збережеться на довгу пам`ять. У наш час можливо все, навіть подарувати своїй коханій зірку на небі! Існують фірми, де можна офіційно зареєструвати зірку в документах, і навіть дати їй своє ім`я!

Якщо дозволяють гроші

Пам`ятайте відому рядок з пісні Мерилін Монро: «кращі друзі дівчат - це діаманти»? Ця істина підійде практично до кожної панночці. Хочете порадувати кохану - купіть їй золоту каблучку або красиву ланцюжок з підвіскою.

Якщо кільце з діамантом вам виявилося зовсім не по кишені, зверніть свою увагу на відділи елітної парфумерії. Напевно ви зможете підібрати для улюбленої дорогі парфуми з приємним ароматом. Якщо ви боїтеся вибрати аромат, який може не сподобатися вашій дамі, купите подарунковий сертифікат на придбання духів у відділі парфумерії. Такий сертифікат можна упакувати в яскравий конверт і прикласти до нього листівку. Тепер Ви знаєте, що подарувати на День народження улюбленої.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!