» » » Що дарувати на день народження?

Що дарувати на день народження?

Що дарувати на День народження?

Що дарувати на День народження? Сьогодні ми поговоримо про таке свято, як усіма нами улюблений День народження! Особливість цього свята в тому, що кожна людина святкує його по - своєму, на відміну від загальноприйнятих урочистостей, загальних інструкцій і традицій. Тому ми самі можемо придумати сценарій святкування Дня народження, подарувати оригінальний і аж ніяк не банальний подарунок. А що таке банальне подарунок? Банальність можна визначити так: якщо певний подарунок дарували хоч раз в житті ваші друзі, значить він і банальний. Наприклад: годинник, посуд, рамочка для фотографії ...

Часто ми не можемо вгадати, що потрібно людині, та й людина від прямого запитання може піти, так як посоромиться назвати свою «мрію». Звичайно, ми не беремо до уваги дітей, які за півроку до свого Дня народження тараторять, що їм потрібно, наприклад, ляльку! Так що ж дарувати на День народження?

дивлячись кому

Ми розглянемо подарунки по віковим групам та категоріям, тобто людям до тридцяти років, п`ятдесяти і старше. Потрібно дарувати, ні в якому разі, не першу-ліпшу річ. Можна припустити, що якщо людина старшого віку, то можливо йому подарувати якусь антикварну річ або предмет, який нагадує йому колишні часи. Звичайно ж, якщо ваш друг відчуває матеріальні труднощі, то потрібно підібрати необхідний для нього подарунок, який буде потрібен йому кожен день.

подарунок дитині



Дитині, однозначно, треба дарувати дитячі подарунки, а не потрібні його батькам речі. Тому, поцікавтеся, що отримати на День народження він би хотів Зробити це треба кілька разів, і тільки потім здійснювати покупки. Якщо дитина не може відповісти сам, то можна поспостерігати за ним, що він любить робити. Можливо, хорошим варіантом буде звичайна настільна гра або набір юного хіміка. Може бути, це буде костюм улюбленого мультиплікаційного персонажа: Попелюшка, Бетмен, робінгудів, Шрек - це чудові подарунки на День народження.

подарунок підлітку

Якщо вам потрібно подарувати подарунок підлітку, то, швидше за все вам доведеться розщедритися. Підлітки, зазвичай, хочуть собі технічні новинки, і навіть гарний одяг їм не до душі. Тому, вам треба буде заздалегідь подумати, що йому потрібно. Це може бути мр3 плеєр або нова модель мобільного телефону. Все залежить від того, скільки грошей ви можете витратити. Так само є такий варіант - влаштувати підлітку День народження в кафе. Чи не в дитячому, а в звичайному. Звичайно ж, потрібно запросити друзів, так що б їм було весело. Можливо, також організувати поїздку вихідного дня - вивезти дитину на природу. Але все це треба узгоджувати з його потребами. Адже якщо він не хоче нікуди їхати, то і змушувати його не потрібно. Для дівчинки можливий такий варіант подарунка - красивіше плаття або інша модний одяг. Ви можете разом піти по магазинах і вибрати вподобану річ. Але подарувати потрібно не відразу, а в День народження, щоб у підлітка залишилося почуття очікування чогось прекрасного.

подарунок дорослому



Якщо ви йдете на званий вечір до колеги по роботі, то дарувати дорогі подарунки ми вам не радимо, тому що це буде ознака поганого тону. Якщо все подарунки іменинник буде розкривати при всіх, то хто - то може зніяковіти, що його подарунок набагато дешевше. Тому, завжди дотримуйтеся золотої середини. Звичайно ж, ви можете поговорити з іменинником про те, що йому потрібно, але краще придумати що - то своє, оригінальне. Можливо, це буде гарний сувенір, привезений вами з-за кордону, ліцензійний диск з фільмом, тільки що вийшов на екрани. Добре ще буде виглядати, якщо разом з подарунком ви принесете цукерки або десерт. Цукерки купуйте в коробках, а не на вагу, так як в коробках вони виглядають набагато красивіше. Також, можливо, принести і подарувати пляшку дорогого вина. Це буде відмінний подарунок, якщо ваш друг чи подруга тонкі цінителі цього напою. Якщо ж День народження буде відзначатися в кафе, то подарунком буде вокальне виступ або красивий танець, у виконанні відомого ансамблю. Це можна зробити, скооперувавшись з іншими запрошеними. Можливо, також замовити красиві салюти на честь свята, і це буде повною несподіванкою для іменинника.

Подарунок після п`ятдесяти

Якщо вашому другу або подрузі вже більше п`ятдесяти років - це прекрасно. Так як у вас розширюється можливість дарувати подарунки на будь-які теми. Це можуть бути і предмети для кухні, і гарний одяг, і можливо, якісна техніка, і красиві штори або гардини, чудовий натуральний килимок в спальню! Звичайно, старше покоління цінує якісні шкіряні речі, і ви можете подарувати ремінь, гаманець, портмоне. Ці речі не втратять своєї актуальності ніколи. Жінці, можливо, подарувати абонемент на кілька місяців в фітнес-клуб, а чоловікові - в спортзал. Це буде незвичайний подарунок і, дуже потрібний, для старшого покоління. Також, можна подарувати жінці красиву раритетну книгу з кулінарії, а чоловікові - подарункову книгу, пов`язану з його професійною діяльністю. А ще, не забудьте подарувати любителям Мельпомени квитки в театр. Також дуже важливий атрибут - це квіти. Хоча, багато хто говорить, що це трата грошей, але їх дарувати потрібно, тому що це традиція, що склалася не одне століття назад.

Подарунок найстаршому поколінню

Якщо вам потрібно подарувати хороший подарунок старшому поколінню, то вибирайте ті речі, які будуть нагадувати людині про його молодості - найпрекраснішою порі життя людини. Можливо, влаштувати вечір в стилі ретро, де буде звучати музика його молодості, включити чорно - білий фільм з улюбленими акторами. Подарунки для таких іменинників здебільшого повинні бути сімейними. Це може бути зроблений альбом з фотографіями або сімейне древо, звідки пішов ваш рід, або навіть светр, пов`язаний дбайливими руками внучки. Можливо, це буде путівка в санаторій. Також, хорошим подарунком для старшого покоління буде, коли за столом збереться вся родина, навіть якщо не всі живуть поруч з ним. Дуже хороша ідея - запросити кращих друзів іменинника.

Можна ще подарувати потрібні речі або предмети для хобі - вудку, бінокль, клясер і багато іншого, тобто подарувати ту річ, яка по - справжньому доставить людині свято і підніме настрій на цілий рік. Ми сподіваємося, що вам сподобалися варіанти подарунків, запропоновані нами, і ваш подарунок буде дійсно доречний і вишуканий, а іменинник несказанно зрадіє йому. Даруйте подарунки - це завжди прекрасно!

Так що тепер ви знаєте, що дарувати рідним і близьким що дарувати на День народження і бути також оригінальним в свій подарунок. Ми бажаємо вам тільки хороших і вірних друзів, слухняних дітей і міцних сімейних відносин. Тоді будь-яке свято буде вдалим і принесе масу позитивних емоцій не тільки через подарунків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!