» » » Що подарувати на народження дівчинки?

Що подарувати на народження дівчинки?

Що подарувати на народження дівчинки?

Вибираючи подарунок для іменинника, ми прагнемо знайти щось особливе і незвичайне, але пошук подарунка для новонародженої - це той рідкісний особливий випадок, який не підпадає під дане правило. З огляду на те, що сама винуватиця торжества з цілком зрозумілих причин не зможе оцінити оригінальність піднесеного їй подарунка, при виборі його треба в першу чергу керуватися міркуваннями практичності і доцільності.

На перший погляд проблема вибору такого корисного і потрібного подарунка здається легко вирішуваною, але на ділі часом з`ясовується, що знайти його не так вже й просто. Якщо і ви, походивши по магазинах, так і не змогли знайти відповідний до даного випадку подарунок, скористайтеся нашими наступними порадами.

Що можна подарувати новонародженій дівчинці

Медаль для новонародженого

Кому зазвичай вручають медаль? Олімпійським чемпіонам, героям, людям, які досягли певних висот у житті. А Ваш малюк чемпіон вже за фактом свого народження - тільки-но народившись, він вже став героєм! На медалі гравірується ім`я з прізвищем, дата і час народження, вага і зріст. Діаметр медалі 6 см. Детальніше про такі подарунки прочитати можна тут: https://vam-podarki.ru/Medal-novorozhdennomu_9002t.html



А родівшеймся в Москві дівчинці можна подарувати ось таку медаль: https://vam-podarki.ru/Medal-rodivshemusya-v-Moskve_9001t.html

текстильні вироби

Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про подарунки для новонароджених, - це, звичайно ж, ліжечко, коляска, ковдри, пелюшки-сорочечки та інші предмети одягу. Ну що можна сказати з цього приводу? Коляски і ліжечка нині дарувати не прийнято - ці речі купують самі батьки (або дідусь з бабусею) і вибирають їх за свій смак і розсуд. Необхідні в одному екземплярі матрацик, подушку і конверт для виписки з пологового будинку зазвичай теж заздалегідь набувають батьки або найближчі родичі, а ось пледи, рушники, пелюшки, повзунки, кофтинки, чепчики, шапочки та шкарпетки зайвими не бувають, тому можете дарувати їх в будь-яких ( природно, в розумних) кількостях. Купуючи такі подарунки на народження дівчинки, постарайтеся дотримуватися таких правил:

  • За негласною традицією одяг для дівчаток повинна бути витримана в біло-рожевій кольоровій гамі, якщо ж ви вважаєте, що подарувати кілька дитячих штучок, виконаних в єдиному рожевому кольорі - це вже явний перебір, тоді розбавте їх палітру блідо-жовтим, м`ятним і світло лавандовим кольором.
  • Всі речі, призначені для новонародженої, повинні бути зроблені виключно з натуральних матеріалів.
  • Купуючи речі для малятка, дотримуйтеся золотого правила, яке говорить: «Краще менше, та краще!». Замість двох дешевих сумнівної якості кофтинок купите одну, але дійсно хорошу, з рівними рядками, гладкими і м`якими швами, з натуральних матеріалів.

іграшки



Дітям завжди дарують іграшки, але іграшки для новонароджених малюків повинні бути особливими. Дівчинці не дарують ляльок і плюшевих звірів. Кращими подарунками для малечі будуть ручні і підвісні погремушкі- м`які гумові іграшки (качечки, кішечки або собачки), призначені для купанія- колечка для прорізування зубов- розвиваючі коврікі- слінгобуси (дерев`яні або силіконові) і настільки популярні нині музичні мобілі, які підвішують над дитячою ліжечком.

Посуд

На народження дівчинки можна подарувати набір дитячої столового посуду, набір пляшечок і сосок, чашку-поїлку, дитячу кухонний посуд (спеціальні маленькі каструльки і сотейники) або красиву срібну ложечку (таку ложечку ще часто дарують «на перший зубок»).

Електроприлади та інша побутова техніка

У наш час існує маса всіляких побутових електроприладів, які можуть позбавити молоду маму від зайвих клопотів по догляду за малям. До їх числа відносяться: автоматичний підігрівач дитячого харчування, пароварка-блендер, призначена для приготування пюре, і електричний паровий стерилізатор дитячих пляшечок. Істотно полегшить мамі життя і радіоняня, що забезпечує постійний її контакт з малятком, і маленький акумуляторний нічний світильник, яким так зручно користуватися тоді, коли вночі потрібно погодувати або переповити дитину.

милі речі

Замовте у хорошого майстра парадні в`язані пінетки, прикрашені атласними стрічками і перловими намистинками, або забавну шапочку для першої фотосесії. Купіть в подарунок дівчинці хороший спеціальний фотоальбом з відповідним написом на обкладинці ( «Я народилася!», «Щоденник молодої мами» або будь-який інший в тому ж роді). Якщо ж ви замовите такий фотоальбом у майстри, що працює в техніці скрапбукінг, тоді ваш подарунок буде не тільки корисним, але і єдиним у своєму роді.

Якщо всіх цих рад вам недостатньо, прочитайте ще одну нашу статтю Що дарують на народження дитини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!