» » » Що написати на кільці?

Що написати на кільці?

Що написати на кільці?

Обручки є не тільки символами союзу, але так само вічної любові і вірності один одному. Але як показує практика, з часом подружжя сумніваються в своєму виборі, а почуття і зовсім пропадають. Психологи пояснюють це тим, що в буденній метушні два люблячих людини забувають про тих моментах, коли вони були щасливі, про клятви одне одному, а іноді так важливо згадати, то з чого все починалося. Тому написи на кільцях подружжя грають дуже важливу роль, адже саме вони у важкі ситуації подружнього життя змушують згадати те, як важлива людині ця любов, про що мріяли улюблені, і що не все втрачено.

Тонкощі гравіювання на кільцях

Якесь таємне послання, яке гравірують на внутрішній стороні кільця, вперше з`явилося в Середньовічній Європі. Подібна процедура звичайної є на Заході, хоча у нас ще не встигла стати традицією, але з кожним днем все більше набирає популярності. Існують деякі правила, дотримуючись яких, не доведеться після нічого переробляти:

  • На нерівну поверхню циліндричної форми кільця набагато важче наносити гравіювання, і в даному випадку великі шанси того, що напис буде не тільки погано виглядати, але і буде нерозбірливою. Тому гравірування на обручках найкраще виходить, якщо вони симетричної форми.
  • Перед гравіюванням, потрібно приміряти кільця, адже якщо вони не підходять, то змінюючи розмір змінитися і напис, тобто зіпсуватися.
  • Перед тим, як замовляти гравіювання переконайтеся в тому, що все правильно написали і нічого не переплутали, особливо якщо напис на іншій мові.
  • Не вибирайте довгих фраз, вони можуть не поміститися. Фраза повинна бути максимально короткою. Шрифт вибирайте класичний, що б можна було з легкістю прочитати.

Варіанти написів на кільцях

Так часто задаються одним єдиним питанням про те, що написати на кільці. І це не дивно, адже напис повинен бути зрозуміла тільки подружжю, так що поради інших людей не доречні в подібній ситуації.

Отже, розглянемо всі можливі варіанти гравіювання:

дати



Найчастіше гравірують дату весілля, але так само можна написати дату знайомства або першого дня відносин. Цікавим варіантом, може виявитися дата, коли було зроблено пропозицію, або коли чоловік і жінка присягнулися один одному у вічній любові. У будь-якому випадку подібний вибір, повинен відображати найважливіший і запам`ятовується день.

імена

Ніколи не вийде з моди гравірувати імена на прикрасах. Що ж стосується обручок, то роблять написи імен подружжя або ініціали.

Клятви і особисті фрази



Освідчення в коханні завжди буде нагадувати про щастя, яке подарували ваші відносини. Найбільш популярними є слова «разом назавжди», «одна любов» або «любов навічно». Але ви можете бути і більш оригінальними і написати, щось зрозуміле тільки вам обом, наприклад, кодове слово, або прізвиська. Так само більш особистими вони стануть, якщо будуть вигравірувані на будь-якому іншому мовою, наприклад, на латині і тоді вже точно, мало хто зможе зрозуміти напис. Освідчення в коханні англійською краще не писати, адже фразу «I love you» все відразу ж зрозуміють, зате якщо вибрати грецький або турецьку мову, то ніхто не здогадається, а виглядати буде так «S `ayapo» і «Seni seviyorum». Що ж стосується, виразів на латині, то на сьогоднішній день популярністю користуються такі:

  • «Ad finem saeculorum», що означає, до кінця віку;
  • «Con amore» - з любов`ю;
  • «In aeternum» - вічний союз;
  • «Hoc erat in fatis» - так судилося.

Існує ще безліч виразів, і всі вони висловлюють подяку, вірність і любов.

символи

Найбільш популярними є символи, адже їх вже точно можуть зрозуміти тільки подружжя, якщо це звичайно не банальне серце. Це може бути символ вічності або нескінченності вашої любові.

Нагадаємо і про те, що фрази з улюблених пісень не найкращий варіант, адже на кільце вся фраза не поміститися, а тільки її частину буде виглядати безглуздо. І що стосується релігійних фраз, все звичайно залежить від розсуду людини, але якщо це обручки, то проявіть всю свою любов в написи до коханої людини, а не релігії.

Відзначимо, так само що в моду входить і нова пропозиція гравіювання, а саме на так звані «складові кільця». Напис наноситься на внутрішнє кільце, які закриває зовнішнє кільце і щоб переглянути напис, потрібно розсунути дві половинки зовнішнього кільця. Але таку гравіювання, на жаль, роблять не у всіх майстернях, так як не мають подібний досвід роботи. Але погодьтеся, це ідеальний варіант, адже з таким кільцем, тільки ви будете знати значення написи, і тільки ви знатиме, де вони сховані.

Тепер ви знаєте, який може бути гравірування на обручках.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!