» » » Яке весілля - 29 років?

Яке весілля - 29 років?

Яке весілля - 29 років?

29 років - дуже великий термін. До моменту настання 29-річчя весілля подружжя вже дуже добре один одного знають, життя вже придбала розмірений темп, діти виросли ... Яке весілля - 29 років? Таке весілля називається оксамитової. Адже оксамит - символ пошани, солідності. Солідний термін, не вистачає лише одного року до перловою весілля.

А що ж дарувати на оксамитову весілля? Так все, що душа забажає! Головне - звернути свій подарунок в оксамитову упаковку. Також актуально оксамитова одяг, предмети інтер`єру з оксамитом, ювелірні вироби в оксамитовій упаковці, а також використовуйте оксамит для незвичайних подарунків: можна обшити замочки, зробити м`які іграшки, або який-небудь букет, де живі квіти декоровані цим прекрасним матеріалом ...

Чоловік і дружина вже настільки добре знають один одного, що зможуть самі вибрати один для одного ідеальні подарунки. А від друзів, родичів і знайомих вони чекають подарунків, наповнених сердечним теплом, будь-яких речей для домашнього вогнища.

Також існують кілька страв та коктейлів з "оксамитовими назвами", наприклад, торт з шоколадом і ваніллю "Оксамитовий" (125 гр. М`якого масла + 225 гр. Цукрової пудри збити міксером- розтопити 175 гр. Білого шоколаду, остудити, але не дати застигнути - стакан молока + пів чайної ложки ванілі + 4 яєчних білка + трохи солі змішати, поступово додати 300 гр. борошна - далі цю суміш поступово додати в масло з цукровою пудрою, додати шоколад- запікати 45 хвилин при 180 град. Зробити глазур з розтопленого білого шоколаду, ванілі, сметани).

Живіть довго! Вітайте коханих!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!