» » » Що подарувати другу на весілля?

Що подарувати другу на весілля?

Що подарувати другу на весілля?

Дуже складно часом буває визначити, що подарувати другу на весілля. Адже цей подарунок повинен бути не просто потрібною річчю в сім`ї, а й нагадувати про вашу міцну дружбу. Тому, перш ніж думати про подарунок, треба зрозуміти, а що б хотів сам один мати саме від вас, і одночасно що б йому знадобилося в новій, сімейного життя.

Складаємо список подарунків

Перш за все, треба зосередитися, подумати, і скласти список того, що потрібно молодій сім`ї в перший час. Звичайно ж, це гроші. Їх теж можна подарувати, але піднести дуже креативно, щоб подарунок запам`ятався. Тому що як тільки ваші гроші потраплять в загальну весільну скарбничку, образ вашого подарунка випарується. Щоб подарунок залишився в будинку молодят надовго, зафіксувавши пам`ять про вас особисто, треба піднести що-небудь істотне.

приклади подарунків

Молодим завжди необхідні багато речей. Наприклад, побутова техніка (від недорогих міксерів та тостерів до пральних машин і плазмових телевізорів). У середній ціновій категорії знаходяться хлібопічки, дуже модні сьогодні мультиварки (якраз для починаючої господині!), Кухонні комбайни.



Крім цього завжди в будинку потрібні текстильні вироби: скатертини, рушники, постільна білизна в комплекті. Щоб ваш подарунок виділявся, спробуйте знайти білизна з певним малюнком. Якщо ваш друг розуміє гумор, то з ангелятами і сердечками, навіть зі смішними картинками. Рушник можна вибрати дороге і гарне, а можна з різними написами, типу «Любов любов`ю, але помийся вчасно!» Така ж історія з рушниками. Вони можуть бути з вишитими іменами, з весільними або любовними атрибутами.

Наступним пунктом в списку речей, що подарувати подрузі на весілля, у вас може стати дуже жіночі кухонне приладдя! Хороша дорога каструля буде служити дуже довго, і радувати господиню. А чайний сервіз буде навіть супроводжувати всі романтичні вечори молодих. За набір столових приладів ваші друзі вам скажуть особливе «Спасибі!», Не дивлячись на марновірство, що не можна дарувати ножі. У разі, якщо ви зібралися дарувати посуд, зробіть на ній гравіювання. Це коштує не дорого, але зробить ваш подарунок ексклюзивним і пам`ятним на довгі роки.

Приклади незвичайних подарунків



Можна не бігати по магазинах у пошуках вподобаного подарунка, а надати молодим самим вибрати собі подарунок. Хороший вихід - подарунковий сертифікат. Зараз у багатьох магазинах і фірмах практикується такий вид покупки. Ви можете самі відрегулювати ціну сертифіката, не дивлячись на те, що майбутня подарункова річ буде дорожче. Наприклад, ви купили для молодих сертифікат на косметику на 3 тисячі рублів. Ваш друг-жених може потім сам вирішити, чи купити собі ящик піни для гоління або маленький флакончик ексклюзивних парфумів для подружжя.

А якщо ви купите молодим сертифікат на послуги туристичної фірми? Це буде чудово! Молоді зможуть додати деяку суму і відправитися у весільну подорож! Тільки купуйте такий вид сертифіката, щоб він не був обмежений напрямком і тимчасовими рамками. А все інше з великим задоволенням придумають молодята.

Також можна придбати сертифікат в санаторій, який близько від вашого міста, куди молоді зможуть з`їздити на вихідні. Вони зможуть зробити там екзотичні процедури (незвичайний масаж, перлинні ванни, соляні печери, обгортання, пр.)

Якщо у вашому районі є хороші туристичні бази, кінні клуби, організовують полювання, риболовлю, і молоді поважають ці заняття, то купіть їм у подарунок саме це!

Як піднести подарунок

Ось ви вже вирішили, що подарувати на весілля друзям, тепер треба придумати подарунку красиву упаковку і форму подачі. Знайдіть або складете самі цікаві вірші, або привітання в прозі. Згадайте будь-якої цікавий випадок з вашого життя, інтерпретує його як передумови до одруження. Красива коробка або пакет будуть потрібні вам не залежно від того, що ви в них покладіть. Можете при врученні попросити молодих вгадати, що лежить в красивій упаковці, давайте їм смішні підказки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!