» » » Як їздити на нерозмитнених авто?

Як їздити на нерозмитнених авто?

Як їздити на нерозмитнених авто?

Сьогодні питання щодо того, як їздити на нерозмитнених авто, до кінця не визначено. Як свідчить сучасне законодавство, при ввезенні автомобіля з іншої держави на територію РФ, власник повинен пройти протягом доби обов`язкову процедуру розмитнення. Така мала кількість часу необхідно для того, щоб дістатися до відділення митниці. Якщо ви не вкладетеся в цей час, на ваше авто буде накладено арешт. Однак трохи інакше ситуація складається з громадянами інших країн, які в`їжджають до Росії. Вони можуть їздити на автомобілі протягом двох місяців, по закінченню яких буде також накладено штраф.

Однак багато росіян знаходять способи обійти законодавство легальним шляхом. Перший - це покупка у громадянина іншої держави генеральної довіреності. Після цього росіянин може цілих два місяці їздити на нерозмитнених авто. Але цей варіант не до кінця легальний, так як виписати генеральне доручення іноземець не має право. Однак на нерозмитнених авто можна їздити два місяці і в тому випадку, якщо ви візьмете шофера-іноземця в якості водія.

Таким чином, за загальним правилом по території Росії не можна їздити на нерозмитнених авто. Тому, купуючи машину за кордоном, обов`язково проходите процедуру розмитнення, щоб потім не мати ніяких проблем з законом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!