» » » Як підключити перетворювач?

Як підключити перетворювач?

Як підключити перетворювач?
Як підключити перетворювач?

Перетворювач напруги для автомобіля (також відомий, як інвертор) - це дуже корисний пристрій, що дозволяє перетворювати 12В з бортової мережі автомобіля в 220В. Завдяки йому стає можливою експлуатація різних побутових пристроїв далеко від стаціонарних розеток. Наприклад, використовуючи інвертор, можна з легкістю зарядити ноутбук комплектним зарядним пристроєм, нагріти воду електрочайником, запустити дриль або будь-яке інше обладнання.

Якщо ви хочете дізнатися, як зробити інвертор для автомобіля власними руками, тоді ознайомтеся зі статтею Як зробити перетворювач.

Як підключити перетворювач і встановити його?

Для початку необхідно визначитися з вихідною потужністю перетворювача. Якщо вам буде досить 300-500 Ватт, тоді можна обійтися дешевим інвертором. У тих випадках, коли необхідно живити потужне обладнання, яке споживає до 1000 Ватт, вам буде потрібно більш дороге і потужний пристрій.

Підключення та установка перетворювача:

  1. Для початку закріпіть всередині кузова автомобіля блок перетворювача, розмістити його найкраще в багажнику;
  2. Тепер встановлення стандартного розетки всередині салону автомобіля і з`єднайте їх за допомогою мідного дроту (перетин не менше 1.5 мм2) З виходом перетворювача;
  3. Після цього потрібно прокласти мідний дріт (перетин не менше 3 мм2), Підключений до входу перетворювача, під обшивкою всередині салону, прямо до акумулятора;
  4. Провід від інвертора підключаються до акумуляторних клем з дотриманням полярності.
  5. Готово!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!