» » » Як встановити навітел (navitel) на навігатор?

Як встановити навітел (navitel) на навігатор?

Як встановити Навітел (Navitel) на навігатор?

Щоб встановити Навітел на навігатор, треба бути досить обережним. Якщо ви завантажуєте Навітел з неофіційних сайтів - велика ймовірність того, що ви порушите безпеку власного комп`ютера і взагалі, можливий варіант скачування неправильних карт. Тому, не ризикуйте, довіряйте тільки перевіреним офіційним сайтам.

Покрокова інструкція

Для зручності установки Навітел на навігатор, у нас є покрокова інструкція:

  • Придбайте ліцензійну програму Навітел для установки на навігатор. Навітел є якісним і надійним постачальником на ринку навігацій для автомобілів. Він навіть вважається лідером цього ринку. Нещодавно з`явився автонавігатор 7, підходить до двохсот дев`яноста п`яти моделям навігаторів.
  • Скачайте ліцензійну програму Навітел на свій комп`ютер. Це не займе у вас багато часу.
  • Використовуючи USB, підключіть навігатор з необхідною вам програмою. Ви можете використовувати замість нього і флешку.
  • Створіть там нову папку. Вона вам необхідна для того, щоб закачати необхідні вам карти.
  • Після того як ви зробили всі вищеперелічені кроки, завантажте туди зі свого комп`ютера карти, які ви завантажили заздалегідь.
  • Щоб зрозуміти, як встановити Навітел на навігатор, читайте далі. Наступним кроком є створення папки для нового атласу. Ви це можете зробити за допомогою пункту "Відкрити атлас". Після цього вам необхідно виконати команду "Створити атлас".
  • Після цього натисніть на галочку, яка висвітиться на екрані. Це означає, що процес вдало завершений.
  • Для того щоб ви легко знайшли необхідну вам карту, яку ви тільки скачали, перегляньте список атласів. Він обов`язково з`явитися на вашому екрані.

Пам`ятайте, щоб встановити карти на навігатор Навітел може бути проблемною, якщо ви завантажуєте їх з неліцензійних сайтів. Це пояснюється тим, що деякі карти не можуть перебувати в одному атласі вашого навігатора. Тому будуть збої і неякісне завантаження.

Варіанти установки карт



За допомогою Навітел є два варіанти установки карт на навігатор:

  • за допомогою ПК
  • установка карти в автоматичному режимі. Другий варіант можливий тільки для пристроїв з можливістю виходу в інтернет.

Установка Навітел на навігатор можлива досить комфортним і зручним способом. Вона допоможе вам легко орієнтуватися в місцевості і зберігати будь-які необхідні для подорожей карти. Головною умовою є ваша уважність при установці. Завантажувати карти для Навітел краще з офіційних сайтів, адже це гарантує вам якість. Не шкодуйте свого часу для установки Навітел, адже вона неодмінно полегшить вам життя!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!