» » » Як активувати навітел (navitel)?

Як активувати навітел (navitel)?

Як активувати Навітел (Navitel)?

Навігатор Навител - це навігаційна система, програма, яку створили російські фахівці, автори програми ГИС Русса. Програма видає підказки, пробки, об`їзди, оптимальні маршрути. У програму включені докладні карти більше 63000 міст Росії і повна мережу доріг країни. Дізнатися про те, як активувати Навітел, допоможе наша стаття.

Щоб отримати цю програму, необхідно замовити її на офіційному сайті Navitel, також Навітел Навігатор можна купити в комплекті з рядом комунікаторів. Установка програми Навітел Навігатор проводиться запуском файлу з розширенням .exe. Активувати програму можна двома способами:

  • При запуску (тільки першому) програма Навітел Навігатор буде пропонувати зареєструвати її. Для цього необхідно ввести у вікні реєстрації дані з картки і натиснути кнопку з написом «Отримати Ліцензійний Ключ». Програма вийде в Інтернет. Після цього Ваш апарат завантажить файл NaviTelActivationKey.txt, який є ключем, що згенерував на основі номера Вашої картки. Після першого запуску програми, вона створить на карті пам`яті вашого апарату папки під назвою:
  • NavitelContent-Maps. У неї можна закачувати Ваші карти або весь атлас потрібної Вам країни;
  • NavitelContent-Skins. У неї, за бажанням, можна копіювати скіни (зовнішній вигляд) до Вашої програми.
  • Також, можна активувати Навітел Навігатор на персональному комп`ютері. Для цього потрібно перейти на сайт Navitel і повторити дії, описані в першому пункті. Скачаний файл NaviTelActivationKey.txt необхідно завантажити у ваш пристрій туди, де знаходиться сама програма.


  • При необхідності можна перереєструвати програму Навітел Навігатор, наприклад, при заміні Вашого комунікатора або смартфона, зверніться в технічну підтримку з листом, де вкажіть свої дані для активації, номер контактного телефону та ПІБ. Подана таким чином заявка буде розглянута протягом 2-3 днів. Ось Ви і дізналися все про те, як активувати Навітел Навігатор!



    Увага, тільки СЬОГОДНІ!