» » » Як включити навігатор?

Як включити навігатор?

Як включити навігатор?

У сучасному світі, з його спринтерських темпом, GPS навігація є дуже потрібною і популярною функцією. З його допомогою можна легко дізнатися про своє місце розташування, а також прокласти максимально короткий маршрут в потрібний пункт призначення. Навігатор зручний тим, що його можна включити на абсолютно різних мобільних пристроях. Такими пристроями можуть бути: персональний комп`ютер, безпосередньо навігатор або мобільний телефон.

GPS навігація в мобільному телефон і комп`ютер

Найоптимальніший спосіб підключення до навігації - це застосування даної функції прямо з мобільного телефону. Для цього потрібно знати, як включити навігатор на телефоні. Спочатку необхідно завантажити для навігації в системі мобільного телефону необхідні вам карти. Такі карти знаходяться у вільному доступі абсолютно для всіх користувачів. Розташовані вони на різних офіційних сайтах GPS систем. Після того, як ви закачали карти, необхідно зайти в телефоні в пункт меню «Навігація», зайти в «Налаштування» і вибрати пункт «Завантажити карти». Після цих дій, система телефону автоматично перенаправить вас на потрібний веб-сервіс, де слід вибрати карти для певного регіону (регіон в якому ви проживаєте).

Потім потрібно вибрати команду «Почати навігацію» або команду «Карти». Через невеликий проміжок часу відбудеться перша завантаження. На екрані свого мобільного телефону ви побачите точку вашого місця розташування, що знаходиться на карті. А це значить, що навігатор встановлений і підключений. Тепер ви можете легко прокладати необхідні вам маршрути, розраховувати відстані між пунктами пересування, а також вказувати точки призначення.



Підключення навігатора на персональному комп`ютері містить в собі такі ж дії, як і при підключенні на стільниковому телефоні. Але в більшості випадків, ПК і ноутбуки, на відміну від смартфонів і телефонів, не обладнані чіпом GPS навігації, тому визначення вашого місця розташування може бути не дуже точним.

GPS навігація в автомобілі

Для використання системи навігації в автомобілі, найкраще підходить GPS навігатор. Процес, як включити навігатор на цьому виді пристрою, досить простий. У меню слід увійти в додаток «Навігація» і вибрати розділ «Включити режим карти». Після цього з`явиться сторінка з картою. На ній буде мерехтіти точка - це місце вашого поточного місця розташування.

Оскільки прилад буде служити в автомобілі, то його слід встановити на приладовій панелі автомобіля в зручному для вас місці. Для цього скористайтеся спеціальними шурупами, які входять в комплект системи або кріпленням з присоскою. Також можна підключити зарядний пристрій зі спеціальним адаптером до прикурювача, що забезпечить довгий термін служби батареї пристрою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!