» » » Як відновити навігатор?

Як відновити навігатор?

Як відновити навігатор?

Сьогоднішня ситуація на наших дорогах досить-таки критична: постійні дорожньо-транспортні пригоди, повсюдні пробки і т.п. Через це багато автомобілістів просто змушені встановлювати в свої автомобілі системи супутникової навігації, або GPS-навігатори. Однак дані пристрої, як в принципі і інші сучасні пристрої з вбудованими приймачами GPS-сигналу (комунікатори, телефони, смартфони), теж схильні до поломки. Зараз ви дізнаєтеся, як відновити навігатор. Нам лише знадобиться архів з відповідною версією прошивки.

Як полагодити навігатор: інструкція

  1. Відновити GPS-навігатори можна двома способами - за допомогою завантаження нової пошивки і без перепрошивки за допомогою простого Soft Reset. Перший спосіб: за допомогою завантаження нової прошивки. Цей спосіб елементарний, тому що абсолютно повністю схожий з перепрошивкой стільникового телефону. Вам просто треба скачати з Інтернету архів з потрібною версією прошивки на комп`ютер, і розпакувати його за допомогою разархіватора.
  2. Потім треба витягти з вашого навігатора MicroSD - карту пам`яті, потім її вставити в картрідер і почати копіювати в кореневій каталог вже скачаний файл з прошивкою. Витягаєте карту пам`яті з пристрою і вставляєте назад в навігатор.
  3. Включаєте ваш пристрій і чекаєте, поки з`явиться діалогове вікно із запитом про доцільність перепрошивки. Після згоди вже почнеться перепрошивка навігатора. Після завершення установки треба натиснути «Ок», потім на екрані з`явиться вікно, де будуть написані подальші інструкції та вказівки. На цьому етапі відновлення вашого навігатора завершено.
  4. Тепер поговоримо про SOFT-Reset. Так називається якийсь програмний скидання всіх налаштувань навігатора, наявних у нього спочатку. Для того щоб почати відновлення GPS-навігатора, треба зайти в «ResidentFlash», а потім в JBSA4UI, де в двох файлу: jbssetting.ini і jbssetting.bak в рядку «Default Setting» = 0 треба змінити «0» на «1» .
  5. Після всіх цих перерахованих маніпуляцій треба перезавантажити навігатор. Потім зайти в папку «Налаштування» - «Інфо». У самому низу буде три значка: «Налаштування USB», «Шлях навігації» і «Werkseins», останній з них і буде Soft - Reset., Або іншими словами, повернення до заводських налаштувань. Натисніть по ньому. З`явиться повідомлення: «Ви поведені, що хочете відновити заводські настоянки?». Натискайте «Так». Надалі, вихідні параметри повернуться. Тепер навігатор відновлений.

Як відновити навігатор Навітел



Навітел - програмне забезпечення навігаційної системи, яке розроблено ЗАТ «ЦНТ» спеціально для користувачів GPS-навігаторами і мобільними пристроями. Дана програма має детальну карту Росії, відображає в тривимірному вигляді об`єкти інфраструктури, магістралі та автодороги, пропонує необхідну інформацію для кращого орієнтування на малознайомій місцевості. За допомогою програми Navitel Navigator Updater ви можете відновити або оновити карти і саму програму Навітел.

  1. Для початку треба встановити Navitel Navigator Updater на свій комп`ютер.
  2. Підключіть навігатор до ПК, який повинен мати вихід в Інтернет, за допомогою USB, в режимі підключення Mass Storage.
  3. Запустіть Navitel Navigator Updater.
  4. Дотримуйтесь інструкцій по оновлень навігаційних карт, а також програми Navitel Navigator Updater.
  5. Оновлення карт і програми на навігаторі відбудеться автоматично.


Тепер ви знаєте, як відновити автомобільний навігатор. Наші рекомендації будуть корисні як при установці нового навігатора, так і при оновленні та відновленні карт, наприклад, на такому навігаторі як Навітел.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!