» » » Який телефон дитині?

Який телефон дитині?

Який телефон дитині?

Сьогодні потреба в мобільних телефонах відчувають не тільки дорослі, а й діти. Це цілком зручно - батьки завжди можуть подзвонити своєму чаду, щоб не хвилюватися. Також не зайвим буде зазначити, що вміння дітей вже з такого віку кожен день поводитися з технікою, допоможе їм у подальшому житті, повної цифрових технологій.

Але, який телефон дитині підійде, якщо є величезна кількість марок і моделей? Від цього різниться і їх ціна, а, з огляду на те, що діти схильні багато втрачати, то краще вибирати більш бюджетні моделі. Хоча це може і не сподобається юним модникам і модницям, які хочуть похвалитися новим супер - гаджетом перед однокласниками.

Основні елементи вибору

  • Мобільний телефон для дітей молодшого шкільного віку має бути досить простий, адже дитина ще не вміє правильно поводитися з будь - якої технікою. Ідеальною формою є модель, виконана у вигляді моноблока, її складніше зламати через міцності корпусу.
  • Також можна звернути увагу на моделі, наприклад Nokia, випускають телефони з панелями різних кольорів. Яскравий невеликий телефон - моноблок чудово підійде дитині. Також до нього можна придбати мобільні аксесуари - шнурок з веселими принтами, чохол з мультперсонажі і т.д.
  • Але, який телефон купити дитині вже середнього шкільного віку? Тут варто звернути увагу на те, що дитина вже вміє більш правильно працювати з технікою, і придбати більш функціональну модель. Наприклад, з вбудованою камерою, плеєром і поруч мобільних ігор.
  • Для школяра коштує також вибрати модель у вигляді моноблока через свою практичності. Але колір моделі вже нехай краще буде нейтральний - класичний чорний або металік. Він не буде яскраво виділятися на тлі шкільної форми.
  • Непогано, якщо в такому телефоні є слот для додаткової карти пам`яті. Це збільшить кількість інформації, що зберігається в два - три рази. Так що, ваше чадо зможе робити фотографії і слухати улюблену музику.
  • Інтерфейс і меню телефону повинні бути максимально зрозумілими, без непотрібних пунктів або незрозумілих функцій. Дитина не зможе з ними розібратися, чи, увійшовши в додаток, яким він не вміє користуватися, просто зламає або заблокує роботу телефону.
  • Різні паролі та PIN - код також повинні бути максимально прості. Можна відразу запрограмувати телефон на ПІН - код, що складається з чотирьох одиниць, або іншу комбінацію, яку сам вибере і зможе запам`ятати ваш син або дочка.
  • Ще одним важливим критерієм вибору моделі повинна бути ємність акумуляторної батареї. Чим довше телефон може працювати в автономному режимі, тим краще. Особливо це корисно при різних шкільних поїздках і екскурсіях. Адже проконтролювати свою дитину дистанційно важко, якщо у нього «сів» телефон.
  • Одними з найбільш енергоємних марок телефонів є все ті ж Nokia і Samsung. Заряд акумулятора в телефонах цих фірм - виробників дозволяє працювати телефону до 5 - 7 днів без підзарядки.
  • Оскільки діти рідко сидять на одному місці, то шанс поломки телефону від удару об землю або асфальт дуже великий. Тому варто вибирати телефони з максимально міцним корпусом. У деяких моделей Nokia і Siemens є телефони з металевими вставками для підвищення міцності корпусу.
  • Також телефон повинен бути вологостійким, адже шанс того, що дитина може впустити його в калюжу або просто умивальник в шкільному туалеті також дуже ймовірний.
  • У старіших моделей Nokia і Siemens є подібні функції. І, до того ж, ці моделі недорогі, що ніяк краще підійде для першого телефону.
  • Також, вибираючи телефон для школяра, варто пам`ятати, що багато документів і файли вже зараз поширюються в електронному форматі, і, щоб мати можливість передавати дані, в телефоні повинен бути Bluetooth, а також гарнітура до нього - USB кабель і спеціальний порт.
  • Який телефон дитині від 14 до 17 років підійде найкращим чином, так це підтримує мобільний інтернет і WiFi. Оскільки саме в цьому віці діти зараз найактивніше спілкуються віртуально. Використання соціальних медіа, електронної пошти та інших Web - функцій повинні бути доступні в мобільному телефоні.
  • Всіма перерахованими вище характеристиками володіють сенсорні телефони, смартфони. Сенсорний телефон для дитини підліткового віку - не просто апарат зв`язку, а ще й атрибут стилю і престижу. Так що будьте готові до того, що ваша дитина буде просити дорожчу модель.
  • Оскільки смартфон буде потрібен підлітку не стільки для роботи або навчання, скільки для спілкування, то можна заощадити кошти, вибравши модель з функціями для спілкування в інтернеті, плеєра і фотоапарата. Більш розширений функціонал буде ні до чого. Навіть може не знадобитися додатковий слот пам`яті. Велика частина даних буде зберігатися в мережі - в соціальних медіа. А це заощадить вам кошти, якщо ви купите модель без такого слота.

Спеціальні телефони для дітей



Багато фірм - виробники телефонів вже давно намагаються розширити ринок за рахунок дитячої аудиторії. І в цьому свої труднощі, адже діти не дуже добре «ладнають» з технікою.



Так компанія Siemens спробувала випустити мобільний спеціально для маленьких дітей - модель Leonie. Функціональними в телефоні були три клавіші, які можна було попередньо запрограмувати. Корпус телефону був кількох яскравих забарвлень.

Компанія Eastcom зробила більш функціональну модель. У телефоні було вже п`ять клавіш і функція завантаження фото батьків і прив`язки їх до номеру телефону. Таким чином, вибираючи фото мами чи тата, дитина могла автоматично їм зателефонувати.

Також ця модель телефону для дітей обмежувала кількість вхідних дзвінків. Зателефонувати на цей номер могли лише ті, чиї номери були внесені в СІМ - карту телефону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!