Чим гарний iphone?

Чим гарний iPhone?

Ринок телефонів порівняно недавно поповнився дивовижною новинкою - мобільним шедевром iPhone. Отримуючи в руки таке чудо техніки, не кожному просто самостійно розібратися в тих чи інших фішках і тому, не завадило б, більш конкретно зазначити, ніж хороший iPhone. Він був випущений неперевершеним лідером в галузі новинок і технологій- компанією Apple. Начинка, що заслуговує на увагу, це системи Android, Windows Phone, iOS. Звичайному користувачеві такі технічні тонкощі, навряд чи, будуть корисними, звернути увагу краще на можливості, яких у iPhone досить багато.

Висока якість iPhone

Перше, що кидається в очі при знайомстві з iphone, це екран. Дозвіл екрану складає 960 * 640. Для кращого уявлення можна сказати, що дозвіл настільки якісне, що розгледіти окремі пікселі взагалі не можливо на відстані 20-30см. Сенсорний екран неймовірно чутливий до дотику пальців. Він реагує на найменшу прохання користувача. Сенсорний екран дозволяє давати найбільш ясні і точні вказівки, особливо зручний і простий для користувача і інтерфейс. Навіть для тих, хто раніше ніколи не користувався сенсорними телефонами, розібратися в меню і функції не складе ніяких труднощів. Все настільки зрозуміло, що з роботою без проблем зможе впоратися і дитина. Розробник - компанія Apple до цього питання підійшла з усією відповідальністю. Екран при цьому оновлюється в одну секунду до 60 разів. Таким чином, картинки не розмиваються, анімації виходять точними, чіткими і приємними для очей.

перевага iphone



Чим гарний iPhone ще, що дозволяє йому настільки міцно завоювати ринок мобільних технологій? Звичайно ж, варто уваги якість і кількість всіляких додатків. Для нього випускається все тільки найкраще, нестабільні гри і всілякі піратські варіанти додатків для нього не існує. Все що випускається і стає доступним для користувача проходить суворий контроль і перевірку. Щодня випускаються сотні нових пропозицій, у формі дайджестів, знайти для себе щось нове і цікаве зможе кожен бажаючий. Любителі іграшок можуть бути спокійні, тепер для них практично немає нічого неможливого. Всі новинки, що випускаються, iPhone потягне без проблем. Контроль AppStore настільки якісний, що абсолютно всі ігри будуть йти однаково добре, при цьому IOS неймовірно точно підлаштовується під гаджет.



ІPhone не тільки найкрасивіший, але і найрозумніший телефон. Його нові версії завжди модні і стильні, кожен раз здається, що придумати щось нове практично вже не можливо. Але компанія Apple ніколи не зупиняється на досягнутому результаті, і нові версії стають все краще і краще. Що стосується "розуму", то тут слід звернути на таку дивовижну можливість, як Siri. Це робота пристрою на голос користувача він чітко і точно виконує дані таким чином команди. Однак для російських користувачів проблема поки що полягає в тому, що розуміє iphone тільки по-англійськи, хоча це дає певний стимул до вивчення мови.

Існує ще кілька моментів, що дозволяють зрозуміти, чим гарний iPhone. Це, звичайно ж, кількість вбудованої пам`яті. Тепер немає потреби купувати додаткові карти пам`яті і ламати голову потягне їх телефон чи ні. Для iphone передбачено цілих 8Gb вбудованої пам`яті. Надалі, звичайно, не виключені моделі з 16 і 32 Gb, але наявні 8, це вже досить багато. Якщо перевести цифру в кількість музики, фотографій і відео, то з такою пам`яттю в телефоні поміститися близько 1000 пісень, 500 фото, відмінної якості і близько 30 відео роликів. Крім цього залишиться місце ще штук на 100 самих різних додатків. Загалом - то, такої кількості цілком достатньо навіть для самого завзятого меломана.

Компанія Apple, крім усього іншого, потурбувався і про захист власного продукту від підроблених версій. Для цього була придумана справжня оригінальна упаковка, вона сама по собі відрізняється від інших, виглядає досить стильно і цікаво. Однак для того, щоб ще більше убезпечити продукт, його запаковують в поліетиленову плівку. Таким чином, отримавши телефон в такій упаковці, клієнт може бути впевнений, що його телефон абсолютно новий і його ніхто не використовував до цього. Крім іншого, для iphone було випущено неймовірну кількість самих різних аксесуарів і доповнень. Різні за кольором і дизайну чохли, навушники, док-станції та інші дрібниці вигідно доповнюють телефон і надають йому ще більшої оригінальності, а також відображають індивідуальність господаря. Чим гарний iphone? Тим що IPhone - це завжди гідно і модно!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!