» » » Як зателефонувати з таїланду?

Як зателефонувати з таїланду?

Як зателефонувати з Таїланду?

У наш час завжди важливо бути на зв`язку. Де б ви не були, у вас повинна бути можливість зателефонувати в рідну країну або ж за кордон, щоб просто оповістити про те, що з вами все в порядку або ж вирішити якісь важливі ділові питання. Благо зараз практично в будь-якій країні світу можна скористатися мобільним або ж стаціонарним зв`язком. Не виключенням є і Таїланд. Нижче ми розглянемо, як подзвонити з Таїланду до Росії за допомогою стаціонарного та мобільного зв`язку.

стаціонарна зв`язок

Скористатися стаціонарним зв`язком в Таїланді не складе проблем. У багатьох містах ви зможете знайти телефонні будки, які приймають звичайні монетки, паперові гроші, а також пластикову картку для оплати послуг зв`язку. Також ви можете скористатися стаціонарним зв`язком на ресепшені свого готелю. При цьому всі інструкції ви зможете отримати відразу ж на місці.

Що ж стосується дзвінка з телефонного автомата, то вам потрібно набрати код 009 і далі номер телефону, за яким ви хочете подзвонити. Правда, у цього способу є все ж суттєвий недолік. Справа в тому, що цей код не завжди буває доступний і якість зв`язку не завжди буває хорошим. Тому рекомендується використовувати телефонні автомати, які належать мобільним операторам. Далі ми розглянемо, як можна скористатися мобільним зв`язком. Ці інструкції підійдуть і для випадків, коли ви захочете використовувати автомат мобільного оператора.

мобільний зв`язок

Мобільний зв`язок в Таїланді широко розвинена, крім того, ви зможете непогано заощадити на дзвінках, так як кількість мобільних операторів дозволяє вибирати найбільш вигідний варіант для дзвінка в рідну країну. Звертаємо увагу, що всі телефони, за якими ви захочете дзвонити, повинні починатися тільки з +7.



Отже, ось кілька способів, як дзвонити з Таїланду:

  1. Перший спосіб має на увазі використання послуг оператора DTAC. Щоб скористатися ним, потрібно набрати код 004. Вартість однієї хвилини розмови становить 4 бата плюс 7% від загальної суми.
  2. Другий спосіб - це використання послуг компанії CAT. Код набору 001. Вартість послуг даних операторів становить з 7:00 до 21:00 7 бат, в решту часу - 5 бат.
  3. Третій спосіб - це послуга оператора компанії TOT. Код набору 007. Даний оператор є найдорожчим в Таїланді, і вартість його послуг складає 24 бата за хвилину розмови.
  4. Нарешті, п`ятий спосіб це використання послуг міжрегіонального оператора зв`язку. Код 009. Послуга буде коштувати 6,5 бат за хвилину розмови.

На сьогодні курс бата дорівнює приблизно двом рублям, в будь-якому випадку курс бата ви завжди можете дізнатися тут.

Відзначимо, для того щоб скористатися послугою мобільного зв`язку, вам обов`язково потрібно придбати сім-карту. Зробити це можна в будь-якому супермаркеті на касі.

Якщо ви хочете зателефонувати додому, але не знаєте як, ознайомтеся зі статтею Як подзвонити в Таїланд.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!