» » » Як назвати кішку?

Як назвати кішку?

Як назвати кішку?

Ви, нарешті, вирішили завести вдома кошеня або вже дорослу кішку, причому мова йде саме про самку. Настає момент, коли треба придумати кличку для вашого нового члена сім`ї. Краще не поспішати з вибором імені, а придивитися до характеру кішки, її звичкам і особливостям. Зазвичай ім`я приходить на розум саме по собі. Можливо, це наштовхне вас на думку, як назвати кішку.

Запам`ятайте, що ім`я визначить подальшу долю, здатності і поведінку кицьки. Все майже так само, як і з вибором імені дитині. Тому якщо ви знаєте чиюсь кішку, в якій вам все подобається, можете сміливо називати її ім`ям і свого вихованця. Якщо ж ім`я все ніяк не знаходиться, то спробуйте використовувати наступні варіанти.

Вибираємо ім`я для кішки

Дуже багато дають кличку кошеняті, виходячи з його розмірів. Так з`являються Кнопочки, Манюні, Малятка, Крапельки або навіть Мишки. Називаючи кішку цим ім`ям, ви повинні бути впевнені, що ваша «манюня» не виросте дуже великої. Адже тоді ім`я буде звучати просто знущально, а кішка дуже не любить і добре відчувають, коли над нею сміються. Може образитися.

Найчастіше господарі, недовго думаючи, як назвати кішку дівчинку, дають їй жіноче людське ім`я. Даша, Дуся, Маруся, Люся, Маша, Анфіса, Аліска, Мері, Роксана, Анжеліка, Ніколь і інші російські або іноземні імена зустрічаються у кішок досить часто. Іноді це бувають імена богинь: Афіна, Венера, Гера, Аврора, Фрея, Афродіта. Довгі клички породистих кішок по їх родоводу, в результаті, теж скорочуються до співзвучного короткого жіночого імені для домашнього вжитку: Сюзанна стає Сюзі, Вероніка - Нікою, Джеральдіна -Джерой або Діною, Піпетоппа - Піпою, Клеопатра - Клео.



Як ласкаво називають кішку, яка завжди намагається потертися об ноги господаря і поніжитися у нього на руках, можна здогадатися: Ласка або Нежка, Цукерка, Карамелька або Іриска. Непосиду називають Кулею, Бесей або Стрілкою. Недоторку - Леді, фіфою, Ізольдою, Риська. Ледащо - Сонею, Дрёмой або плюх.

Є й такі клички: Рекся, Манечка, перся, Діва, Мау, Кора, Сима, Фіна, Тайні. Як назвати кішку британську? Можна назвати її Брітні або британка, за блакитне забарвлення - Блю. Найчастіше підбирають англійські імена.

За зовнішніми даними



Найменше проблем з вибором імені для яскраво-пофарбованого тварини. Таку кішку з першого ж дня звуть по її окрасу. Руду кличуть Білкою, Златкою, іноді просто Рудої. Як назвати чорну кішку, теж зрозуміло - Мухою, Вночі, Чернишки, маслини, Багірою. Сіра і пухнаста буде серпанком або хмаринки, смугаста - тигрячих, Тигрой або Зюбрей. При підборі варіантів, як назвати білу кішку, найчастіше згадуються клички Снєжка, Білянка.

Іменами кішечок можуть бути назви кольорів, які підходять за забарвленням і красі: Гортензія, Лілія, Жасмин, Роза і Хризантема. Все залежить тільки від фантазії хазяїна. Якщо при погляді на кішку йому згадуються овочі, то з`являються Морквини, Гарбузи, навіть Редиска, Кукурудза і Динька, а якщо фрукти - то Сливка, Малинка або Вишенька.

Голих котів породи сфінкс називають Галькою (як камінчик), пупс (лялька-голяк) або сосиски. Довгошерсті кішки часто бувають пушинки.

імена знаменитостей

Підбір імені для кішки - відповідальний захід, але і дуже цікаве. Якщо у виборі клички беруть участь діти, то як можна назвати кішку, швидше за все, будуть вирішувати саме вони. У підсумку вона отримає ім`я улюбленого персонажа з мультфільму або улюбленого співака ваших дітей. Буде ходити по вашому будинку Масяня з пухнастим хвостом, мурчать на кухні - Чебурашка, випрошувати шматочок м`яса - Лоліта або Нюша.

Дорослі теж воліють називати домашніх вихованців іменами телеведучих, спортсменів, акторів, співаків, політиків і історичних діячів. Навіть назви футбольних, хокейних, баскетбольних, волейбольних та інших спортивних-команда можуть стати кличкою (чому не імена - Челсі, Баварія, Валенсія). У ходу і назви, пов`язані безпосередньо з професійною діяльністю когось із членів сім`ї. Тут можуть з`явитися всі варіанти від Викрутки, Фари і Гайки до бісектриси і Інформатики. Знання іноземних мов у багато разів збільшує шанси підбору унікального імені для вашої кішечки.

Не треба вибирати кличку з негативною аурою - Злючка, Теща. Навряд чи ви зможете налагодити контакт з твариною, що носять це ім`я. Хай вже краще зустріне вас на порозі будинку добродушна Мурка, Кіса або Василиса. Адже кішка в будинку - це затишок і гарний настрій всіх його мешканців!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!