» » » Як зшити взуття для собаки?

Як зшити взуття для собаки?

Як зшити взуття для собаки?
Як зшити взуття для собаки?

Взуття для собак сьогодні це не тільки данина моді, а й необхідність, так як на наших дорогах така кількість різних реагентів та іншої хімії, яка роз`їдає навіть взуття та автомобільну гуму. Що вже говорити про ніжних собачих лапах, адже наші вихованці, гуляючи вулицями наших міст, піддаються впливу цієї хімії, пошкоджуючи свої лапи. Тому вашим улюбленим домашнім песикам просто необхідна взуття.

У зоомагазинах представлений великий асортимент взуття для собак всіх розмірів, але якщо вона вам не по кишені, або ви хочете отримати ексклюзивний виріб, то вам потрібно зшити взування самим. Розглянемо, як зшити взуття для собаки?

що знадобиться

Щоб змайструвати взуття для собак своїми руками, вам знадобиться:

  • Папір для викрійки.
  • ножиці, голки, шпильки, нитки.
  • Щільна непромокаємий тканину.
  • Повсть, гума або шкіра.
  • Широка резинка, тасьма.

виготовлення

як викроїти взуття для собак? Ви можете зшити короткі черевички або довгі як панчохи. Все залежить від вашого бажання. Якщо ви плануєте виготовити високе взуття, то краще зробити її з трикотажу, щоб зручніше було надягати. Є ймовірність того, що низька взуття може злітати у занадто жвавої собаки.

  1. Знімаємо мірку. Для цього ставимо лапи і передню, і задню на папір, злегка натискаючи, обводимо її. Потім вимірюємо висоту чобота, висоту від підлоги до зап`ястя, а також товщину в найширшому місці лапи.
  2. Тепер готуємо саму викрійку. Форма взуття для собак так вже й складна.
  3. Підошва - вирізаємо накреслений раніше коло, не забуваючи про припуски на шви.
  4. Халява - це прямокутник потрібної висоти плюс по 2 см на кожен фіксатор. Ширина халяви буде рівною тому, яка найширша частина лапи собаки.
  5. Для кулиски-фіксатора вам також знадобиться викроїти дві смужки тканини приблизно 2 см, довжиною рівній ширині халяви.
  6. Все вирізаємо і переносимо на тканину. Підошву потрібно зробити більш щільною, можна пришити шкіру або гуму. Все зшиваємо по висоті, потім пришиваємо до підошви вироби, пристрочують кулиски, які повинні знаходитися на місці зап`ястного і скакального суглобів собачої ноги і вставляємо гумки. До передньої частини отриманого чобітка можна пришити шкіряний мисок для кращого захисту взуття. Краї підошви обувки можна загнути до верху і прострочити, так взуття буде виглядати більш естетично.


Незрозумілі питання в тому, як зшити собаці взуття, відео вам допоможе уявити весь процес більш наочно.

Щоб собака не втратила взуття, до кожного черевички можна пришити додатково тасьму, яка буде кріпитися до костюму собаки. Якщо ж ваша собака не носить одягу, то чобітки можна з`єднати між собою попарно гумкою, а потім, надівши їх на лапи чоботи, пропустити цю гумку на спині вихованця.

Всередину взуття можна помістити як чіп з повсті, вирізану по цій же викрійці. Так взування буде тепліше, та й прослужить довше, адже собака своїми кігтями буде дряпати її зсередини. Щоб знос взуття був не таким швидким, не забувайте стригти кігті тварині вчасно. 

Таким чином, то, як зробити взуття для собаки, не така вже й складне завдання, звичайно, вам доведеться повозитися, особливо якщо собачка невелика, але зате у вас є можливість зробити саме той виріб, який вам необхідно і за якістю і за кольором.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!