» » Яке питання задати коханому?

Яке питання задати коханому?

Яке питання задати коханому?

Так часто виникають проблеми у відносинах хлопця і дівчини, коли справа доходить до повсякденного спілкування. Зрозуміло, що в перші зустрічі, як хлопець, так і дівчина дізнаються один про одного буквально все, починаючи з інтересів, різних моментів життя і закінчуючи списком родичів. Далі ж починається побут, де майже всі знають про партнера і важко почати захоплюючу бесіду і тоді починаються хвилювання від незнання, яке питання поставити коханому ?! Крім того, чоловіча стать не розкидається емоціями і не схильний починати бесіди. Власне, щоб вирішити подібну проблему для слабкої половини населення, ми розкриємо декілька основних питань, які доречні кожен день і допоможуть розкритися хлопцеві в тій чи іншій темі.

Основні питання

Пам`ятайте, питання коханій людині потрібно задавати з щирим інтересом і не насміхатися над його захопленнями.

  1. "Що ти дивився останнім часом?"

    Тут мається на увазі серіали, фільми і так далі. Це є певною розминкою перед бесідою. Відповідаючи на це питання, хлопець передасть всі емоції випробувані при перегляді фільму. Крім того, навіть якщо хлопець відповість лише назва того чи іншого фільму, це питання можна розширювати. Запитуючи про те, який сюжет, жанр і які моменти найбільш цікаві. Підтримує в цьому випадку розмову, так само розповіді про те, що ви дивилися останнім часом і на який фільм хотіли б сходити або переглянути разом з хлопцем будинку.

  2. "Чи є у тебе улюблені відеоігри?"

    Тут хлопець то і почне розповідати про те, у що зазвичай грає і що йому подобалося раніше. І навіть якщо він приділяє цьому зовсім малий час, то бесіду можна продовжити, питаючи про те, що більше подобається стрілянина або квести, які стали настільки популярними на сьогоднішній день. Звичайно, не забувайте розповісти і про свої захоплення деякими іграми, які хлопець із задоволенням обговорить.

  3. "Які смішні викладачі в інституті?"

    Дане питання може стосуватися не тільки вищого навчального закладу, а й школи, а так само поведінки начальника. У будь-якому випадку в кожного хлопця знайдеться, сила-силенна історій про наявні або колишніх викладачів і про тих витівки, які він з друзями робив.

  4. "У тебе є хобі?"

    Ось тут і почнуться історії про те, чим хлопець захоплюється на даний момент, чим займався раніше і чого хотів би в майбутньому. Це можуть бути розповіді про танці, спорті або колекціонуванні. Так само похвалиться своїми досягненнями або розповість про тих спортсменів, які, на його думку, є показниками для інших людей. Подібні питання коханому чоловікові, дадуть йому можливість постати перед вами людиною з великим кругозором і цілеспрямованим.

  5. "Як ви з друзями проводите час?"

    Це питання для хлопця буде дуже цікавий. Він розповість про те, що веселого відбувалося з ними і в які халепи вони потрапляли при проводження часу разом. Далі можна буде продовжитися розмова про те, хто є кращим другом і зі, скільки років почалася ця дружба.

  6. "Чи слідкуєш ти за новинками техніки?"

    Всі хлопці цікавляться про новинки техніки, багато хто з них вже є у хлопця, інші ж він хотів би придбати в найближчому майбутньому. Тут хлопець розповість про те, які позитивні і негативні сторони він зазначив в тій чи іншій техніці.

  7. "Велика чи у тебе сім`я?"

    Це питання торкнеться ту тему, яка буде тривати все роки, які ви проведете разом. Він розповість про братів і сестер, батьків, дідусів і бабусь, їх роботу і досягнення, якими він пишатися.

Насправді, знайти тему для розмови з хлопцем досить просто, якщо не панікувати. Адже багато дівчат губляться, тільки тому, що занадто бояться незручних моментів мовчання, в які сподобався хлопець може подумати, що з нею нецікаво. Але тепер ви знаєте, які питання можна задати коханій людині, що дозволить йому розкритися, а вам заручитися його довірою і розташуванням до себе. І тоді у всіх наступних зустрічах все буде набагато простіше і не буде заборонених тех. При цьому не забувайте і розповідати про себе, так як хлопець, відповідаючи на питання, може порахувати це допитом і відчувати себе ніяково, ви протягом бесіди так само повинні по трохи розкриватися хлопцеві.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!