Як садити дитину?

Як садити дитину?

У житті кожних батьків наступає момент, коли необхідно навчити дитину сідати. Про те, як садити дитину, розповість наша стаття.

Оскільки дитина тягнеться за пальцями мами, він може сісти в пряме положення, але, швидше за все, одразу ж впаде на бік, адже він ще зовсім не вміє перебувати сидячи на попі. Ось чому позаду дитини потрібно підкласти дуже м`яку подушку, так куприк дитини поступово звикне до нової для нього поверхні. Також необхідно враховувати, що, перебуваючи в такому положенні, спина і шия малюка повинні бути рівними. У маленької дитини м`язи ще дуже слабкі, ось чому йому буде зручніше з подушкою. Спираючись на подушку всією спиною, малюк прийме кут, приблизно, 45 градусів. У той час, коли дитина стане готовий до іншого положення, він сам поступово досягне кута 90 градусів. Але залишати дитину в такому положенні на тривалий час не можна, так як це може йому нашкодити.

Необхідно пам`ятати, що дитина ще не вміє зберігати рівновагу, сидячи довго, тому може просто впасти. Якщо Ви хочете знати, як сідати дитини на стілець, то тут все дуже просто: стілець повинен бути невисоким і мати обмежувачі з м`якими накладками.

Також, дитини можна сідати собі на коліна. Для цього акуратно візьміть його обома руками під пахви і посадіть собі на коліна, при цьому, злегка притиснувши спину дитини до свого живота. Якщо Ви садите дитину ногами до свого живота, то необхідно притримувати спину і боки малюка, щоб він не впав. Садити дитину в коляску потрібно таким же самим чином, як і собі на коліна або на стілець. Слід пам`ятати, що будь-яка поверхня, на яку Ви хочете присадити дитини на тривалий час, повинна бути досить м`якою. Тепер Ви знаєте, як правильно сідати дитини!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!