Як чіпати дівчину?

Як чіпати дівчину?

Дотики до різних частин тіла можуть звести дівчину з розуму і навіть спровокувати сильну закоханість і пристрасть. А іноді вони можуть привести її до сказу і викликати єдине бажання - більше ніколи не зустрічати людину, яка до неї доторкнувся. Тому всім представникам сильної статі слід знати, як правильно чіпати дівчину, щоб доставляти їй задоволення.

Як чіпати дівчину: основні поради

По-перше, для того щоб зрозуміти, як можна чіпати дівчину, потрібно знати її характер та уподобання. Деяким подобаються чоловіки з жарким темпераментом, іншим - ласкаві і ніжні. У будь-якому випадку практично жодна дівчина не відмовиться від легких і майже повітряних дотиків на користь рвучких і грубих ласк. Вони можуть бути доречні в момент скаженої пристрасті, але ніяк не при прелюдії.

Дівчата люблять, коли ними захоплюються, люблять, піклуються. Саме тому їм так подобаються довгі і ніжні ласки і дотику, незалежно від частини тіла, до якої торкається хлопець. Ніжність - основа техніки і гарантія того, що дівчина буде в захваті. Якщо ви почнете чіпати дівчину за попу так, ніби вимішуєте тісто, вона в кращому випадку може послати вас вчитися в кулінарний технікум. Те ж саме стосується і ласк грудей, стегон і особливо статевих органів. Будь-яка грубість щодо даної зони здатна відбити сексуальне бажання не тільки на весь вечір, але і назавжди - з конкретним хлопцем.

Де можна чіпати дівчину

На таке питання можна відповісти "всюди", головне знати, як пестити окремі ділянки тіла дівчини. Разом з цим існують такі чутливі точки на жіночому тілі, дотики до яких дарує їм особливу насолоду. Тому слід розглянути найголовніші з них:

  • вуха;
  • Потилицю і шия;
  • стегна;
  • Нижня частина спини;
  • Груди.

З вухами важливо не перестаратися і обмежитися легкими дотиками. Шию і область потилиці потрібно гладити ніжно, плавно переходячи на шкіру голови, злегка потягуючи коріння волосся. Такий масаж ще й прекрасно розслабляє.



Внутрішня поверхня стегон і нижня частина спини дуже чутливі до пестощів, оскільки на даних ділянках шкіра найбільш ніжна. Слід повільно проводити кінчиками пальців вгору і вниз по цих зонах.

Груди є чи не основною ерогенною зоною у жінок після статевих органів. І, всупереч поширеній думці, чутливістю відрізняється не тільки область соска, але і вся молочна залоза. Тому ласки грудей повинні бути ніжними і одночасно пристрасними. Для цього найкраще чіпати цю зону всією долонею, злегка стискаючи і відпускаючи соски.

Як помацати дівчину "випадково"

Якщо ви хочете доторкнутися до дівчини, але не маєте для цього вагомої причини у вигляді хоча б натяку на відносини, можна запропонувати поворожити по її руці. У більшості випадків цікавість бере верх і дівчина погоджується. Це ваш шанс подарувати їй приємні відчуття від дотиків до її долонь і зап`ясть.

Можете запропонувати зробити їй масаж. Це кращий варіант задовольнити своє бажання доторкнутися до жіночого тіла і одночасно зробити приємність самій дівчині. Ви можете почати з масажу голови, плавно перейти до потилиці і шиї, а потім перейти до більш рішучих пестощів.

Звичайно, ви також можете зобразити випадковий дотик, наприклад, в громадському транспорті або допомагаючи дівчині зробити якесь фізична вправа. Непогано ще запропонувати навчити її грати в теніс або більярд. Такі ігри дають можливість торкатися до жіночого тіла і при цьому робити вигляд, що цього вимагає процес занять.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!