» » » Kismia.com і mamba.ru: який з сервісів знайомств допоможе знайти вашу ідеальну пару?

Kismia.com і mamba.ru: який з сервісів знайомств допоможе знайти вашу ідеальну пару?

kismia.com і mamba.ru: який з сервісів знайомств допоможе знайти вашу ідеальну пару?

kismia.com і mamba.ru - це два лідируючих сайту знайомств, які конкурують між собою як за кількістю аудиторії, так і по і рівню сервісу. Функціонал кожного з них влаштований так, щоб зареєстрований користувач зміг знайти свою пару.

Кожен з тих, хто зустрів супутника життя на тому чи іншому сервісі, заявляє про переваги того сайту, на якому шукав. Але оскільки кількість шанувальників на сайті і Мамби, і Кісмая приблизно рівне, то давайте оцінимо кожен з сервісів неупередженим поглядом і підберемо той, який підходить вам ідеально.

Поспішаю нагадати що відгуки про сайтах знайомств часто-густо протилежні одна одній, тому складати свій відгук про сайт варто лише на особистому досвіді.

Мамба.ру VS Kismia.com: перший крок назустріч противнику робить Мамба

MambaЦей сайт робить ставку на охоплення аудиторії. Пару можна шукати серед російськомовного населення всього світу. У пошуку можуть брати участь тільки ті анкети, у яких встановлено аватар - т. Е. Акцент робиться на зовнішність.

Заповнення полів, що характеризують особу з психологічної або соціальної сторони не обов`язково. У зв`язку з цим є маса акаунтів, у яких крім фотографії, віку і місця проживання, більше немає ніякої інформації.



Для тих хто ніяковіє вступити в листування, є функції «подарувати комплімент» або «зробити подарунок». Це своєрідний натяк на те, що господар анкети сподобався дарувальнику.

Фільтр пошуку працює за такими параметрами: вік, країна, сімейний стан, типаж зовнішності, матеріальне становище і сексуальні переваги. Але оскільки безліч анкет мають незаповнені поля, то підбір ідеального партнера може видати або не ті кандидатури або нехтувати людей, які проігнорували ці графи.



оформлення сайту mamba.ru досить просте. Акцент зроблений на виведення фото тих користувачів, які скористалися платним пропозицією розмістити в одному з місць свій знімок. Платні послуги суто за бажанням.

Мамба. ру VS Kismia.com: контратакуючий удар гідно завдає Кісмая

Kismia.com - сервіс, що з`явився трохи пізніше Мамби, але за кілька років він став гідним конкурентом для заявлених лідерів. Справа в тому, що над функціоналом сайту і його смислової наповнює працювали кращі розробники в команді з психологами.

Опитувальник, який пропонують заповнити новому користувачеві - це розробка команди психологів зі світовим ім`ям, які спеціалізуються на сімейних відносинах. Визначення психотипу кожного власника анкети дозволяє максимально швидко підібрати йому пару. У цьому контексті сервіс робить ставку не стільки на зовнішність, скільки на інтелектуальний рівень і набір психологічних якостей.

Kismiaсистема kismia.com побудована таким чином, щоб відразу при вході генерувати пари. Безпосередній вибір і можливість вільного доступу ніхто не виключає, але такий функціонал закликає користувача звернути на кандидатури, максимально відповідне йому. Адже довгострокові відносини неможливо побудувати тільки на зовнішності ..

В анкеті відображаються всі базові параметри (типаж, освіту, сімейний стан, ставлення до куріння і алкоголю). При перегляді акаунтів в пошуку виводиться передбачуваний відсоток сумісності, що враховує побажання до партнера кожної зі сторін, там-же можна подивитися і відгуки про передбачуване партнері.

Наявність платних послуг страхує від ботів і фейковий анкет, а також є свідченням того, що матеріальне становище людини дозволяє йому думати про сім`ю.

Де реєструватися вам?

Все залежить від ваших прерогатив:

  • якщо потрібно багато друзів, віртуальне спілкування або короткострокові зв`язку, то зупиняйтеся на mamba.ru. Його географія і можливість невимушеного спілкування дозволять вести активну переписку;
  • якщо ви хочете побудувати міцні сімейні відносини або зав`язати перспективне багатообіцяюче знайомство з людиною, яка вас зрозуміє, то найбільш підходящим варіантом є kismia.com, концепція якого передбачає аналіз психологічної сумісності.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!