» » » Як затроліть одного?

Як затроліть одного?

Як затроліть одного?
Як затроліть одного?

Останнім часом в інтернеті активно набирає популярність таке явище, як тролінг. Це висловлювання у віртуальній мережі провокаційних повідомлень, спрямованих для того, щоб висміяти якогось певного людини, вивести його на негативні емоції. Троллінг може бути просто жартівливим і нешкідливим. Наприклад, можна придумати жарт для одного і «жорстко» розіграти його. Як затроліть одного і при цьому не принизити і не образити його? Розглянемо кілька способів.

основи троллінгу

Напишіть побіжно кілька зауважень відносного одягу, манери спілкування або зовнішнього вигляду людини. Зачепитися можна за будь-який елемент одягу. Наприклад, якщо ваш друг одягається як гот - у все чорне, носить кеди або взуття на величезній платформі, носить довге волосся, то можна натякнути, що в такому вигляді його легко сплутати з дівчиною.



Вирішивши підколоти друга, не забувайте, що найголовніша мета - прояв у людини негативних емоцій. Що ви повинні отримати в результаті? Почуття ніяковості і розгубленості у опонента. Викликано все це повинно бути не образами, а вашими логічними і дотепними знущання. В цьому і полягає мистецтво «троля».

Як затроліть одного в вк

Популярна російська соціальна мережа стала справжньою майданчиком для боїв професіоналів ораторського мистецтва. Вони вибирають собі в жертви тих, хто не може відповісти в тому ж дусі і активно тренують на них своє красномовство.

  • «Підколоти» людини «Вконтакте» нескладно. Почати можна з його аватарки. Зверніть увагу, що в ній найбільше викликає подив і дійте. Таким же чином можна зачепитися і за нік.
  • Можна легко затроліть кого завгодно в особистому листуванні. Як зав`язати розмову? Зверніться до співрозмовника з якою-небудь не зовсім пристойною проханням. Коли він відмовиться, напишіть йому - «Ну що ж, гаразд, а мені здавалося, що ти не відмовишся від пристойних грошей». Після цього розмова напевно зав`яжеться, і ви можете активно задавати співрозмовнику провокаційні питання і жартувати над ним. Щоб об`єкт вашого троллінгу не кинув діалог, можете сказати йому, що ви всю переписку викладіть в якомусь публічному місці. Після цього новий виток для подальшого троллінгу вам забезпечений!

Способи затроліть одного - шукаємо слабкі місця



Цей метод тролінг складніше попереднього. Він передбачає, що ви зможете з`ясувати у свого співрозмовника справжні недоліки, які його дійсно хвилюють. Хтось страждає надмірним вживанням нецензурних слів, інші не можуть написати жодної пропозиції без орфографічною помилки, третє відрізняє надмірна жадібність, і так далі. Якщо людина бреше в усьому і навіть в дрібницях, ви з сарказмом можете почати його розпитувати, як і кому саме він бреше. Скільки разів на день він обманює людей і яку користь йому приносить навіть найдрібніша неправда. Заводячи довгий діалог, ви легко зможете зловити брехуна на брехні, адже ті, хто регулярно обманює, не пам`ятають всього того, що говорили раніше. Слідкуйте уважно за такою людиною, а потім нагадайте йому первинну версію, яку він озвучив раніше.

Як затроліть одного словами?

При особистому спілкуванні або спілкуванні в «Скайпі» затроліть людини набагато простіше. Приводів причепитися у вас буде більше - тон мови, манера спілкування, слова-паразити. Можна ставити людині неоднозначні питання, відповіді на які можуть поставити його в незручне становище. Ще один простий і перевірений спосіб троллінгу - сказати співрозмовнику кілька дурних фраз, значення яких він не знає, а потім сміятися, в той час як ваш друг буде перебувати в повному невіданні.

У нашій статті представлено менше 10 способів затроліть одного, але інші ідеї на цю ж тему ви можете прочитати в статті Як підколоти друга. Також ви можете знайти на цій сторінці відео, з якого можна дізнатися, як затроліть одного.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!