» » » З чого починається любов?

З чого починається любов?

З чого починається любов?

Любов ... Що це означає? Обманювати себе, шукаючи проблеми, або по-справжньому вболівати сторонньою людиною? Ні, це все не те. Любити, значить жити! Хоч би якою була ця любов: взаємної і щасливого, односторонньою і безоплатній, саме це почуття вже говорить про те, що вам пощастило - ви живете повноцінним життям, вам дано понад величезний дар - вміння любити по-справжньому!

Любов це

Ми запитуємо, з чого починається любов найчастіше тільки тоді, коли втрачаємо її. Адже тоді, коли навколо нас все цвіте і співає, кохана людина поруч, ми не замислюємося ні про що, а просто слідуємо покликом серця. Але якщо наступає момент, коли з самої висоти небес ми падаємо на землю і втрачаємо свій скарб, ми намагаємося зрозуміти, усвідомити, прийняти. А коли нічого путнього у нас не виходить, задаємо собі питання: «А як все починалося? Як же все так швидко закрутилося? Звідки взялася ця любов? »

З таким запитанням виникає і в голові тих людей, хто несподівано зустрів свою пару, відчуває до неї велику симпатію, але не знає, що таке любов, як це почуття розпізнати. Тоді вони теж задають це питання, бажаючи знати, чи відчувають вони справжні почуття або це всього лише обман. Обман, дорогі мої! Зустрівши справжню любов, ви не будете навіть замислюватися - справжня вона чи фальшива, ви будете відчувати кожним волоском і кожною клітинкою, що так, це воно! І це на все життя!

Любов починається повільно

«Ні, я зовсім не люблю його, мені просто добре з ним. Ми гуляємо з ним всю ніч безперервно. Ходимо по тихим нічних вулицях і просто говоримо. Про все на світі. Він так багато знає і тому йому є, що мені розповісти. А головне - він уміє слухати. Він не просто слухає, він чує! Він розуміє все, про що я йому кажу, і нібито живе моїм життям. Але немає, я його не люблю ... »

Юлія.



Буквально через рік вони одружилися, на сьогоднішній день їх синові вже рік!

P.S. Їх любов не знає кордонів.

Прийшов, побачив, але не переміг

«У той самий вечір я просто хотіла відпочити. Посидіти з подругою в клубі і послухати музику. Нам не потрібна була компанія, вистачало просто дружньої розмови ні про що. Але випадково обернувшись, я відчула, що земля, не те, щоб з-під ніг пішла, вона, буквально, зникла. Вогні дискотеки заграли в сто крат яскравіше, і до мене в одну мить прийшла страшна розуміння того, що без нього я більше жити не буду.



Доля сама звела нас в цей вечір. Ми зіткнулися, абсолютно не готові до такої бурі емоцій. Наша любов промчала над Землею, шокувавши всіх своєю силою і раптово закінчилася, так і залишившись назавжди відлунням в моїй душі і його ... »

Анастасія.

Де лежить початок

Любов може спалахнути раптово, в одну мить, один погляд і ось, ми вже заручники іншої людини. Або навпаки, роками можна спілкуватися, навіть дружити з людиною, а через деякий час зрозуміти, він (вона) і є половинка, яку шукаєш.

Як би там не було, а починаються всі найбільші почуття з думки. В нашу голову закрадається дивна думка, яка дає сигнал всьому організму про те, що спокійні часи минули. Ми починаємо дивитися на людину не так, як на інших. "Які очі! А фігура! А характер-то який, цілодобово розмовляємо, а наговоритися не можемо. І чому я раніше цього не помічав (ла)? »Знайома ситуація? Як не смішно, але це і є початок любові.

Любов: етапи

Якщо вам цікаво, з чого починається любов, то давайте розглянемо цей процес поетапно. Нехай це буде приблизне судження, і нехай любов складно назвати етапом, але все ж ...

  • Погляд. Це стосується не лише тієї любові, яка спалахує з першого погляду, а й тієї, яка наживається роками. Перший погляд на ще такого незнайомої людини. Ми здатні тоді вже десь в глибині душі усвідомити, підходить він нам, або так і залишиться назавжди чужим.
  • Оцінка і порівняння. Як не по-дурному, але це так! Всі ми оцінюємо один одного, все порівнюємо з тим, що вже бачили. Ми спочатку дивимося на людину, потім слухаємо його, це мало для повного виведення про нього, але приблизна оцінка вже готова! Якщо все «тести» пройдені успішно, починається етап спілкування.
  • Повага - ось з чого починається любов! Зневажаючи людини, ми ніколи не зможемо випробувати до нього теплі почуття, якщо звичайно він не змінить таке ставлення до себе. А таке теж буває, адже це життя, тут ситуації ще «помильнее», ніж в мильних операх.
  • Інтерес. Причому інтерес абсолютно різний в різних випадках. Одним важливо, щоб улюблені мислили зрозумілою для них мовою, а інших просто тягне до тих, хто начебто «з іншої планети». Першим цікаво вести спокійну, цікаву бесіду, погоджуючись з думкою коханого (коханої) майже в кожному питанні, а другі відчувають пекучий інтерес до своєї половинки, тому що все, про що б вони не говорили, перетворюється в суперечку. Вони сперечаються, сперечаються, сперечаються. Ні, вони не сваряться, просто так їм цікавіше. Люблять, адже, нема за що, а всупереч.
  • Прозріння. З чого починається любов? Не можна сказати, що з тих пір, як ми, нарешті, відкриваємо очі. Вона закралася до нас вже давно, просто ховалася в засіках серця. Але ось, до нас стукає думка, зрадницька думка про те, що без цієї людини дні сірі-сірі, музика звучить тихіше, а кольорів веселки набагато менше. Ми відкидаємо, відганяє, лаємо цю думку. І від цього, все більше думаємо на цю тему. Усе! Вважайте, що ви загинули, тепер вам не відкрутитися від всепоглинаючої любові.
  • Захоплення. Проходить зовсім трохи часу, і наша психіка адаптується до нововведень, що стався в нашій голові. Ми приймаємо реальність і думаємо, що ось вона - Любов! Але це швидше, етап закоханості, адже з об`єктом любові ще не подолана ні одна складність, жодна сварка, в ньому ще не видно мінусів, тільки одні плюси, суцільні плюси.
  • Час. Ми на сьомому небі від щастя, ми любимо, ми кохані. Раптово підкрадається невелика проблема - виявляється, що кохана людина - індивідуальна особистість зі своїми рисами характеру, часто не співпадають з нашими. Назріває конфлікт, він (вона) йде і настає пора самотності. Нехай вона триватиме навіть не більше одного дня, за 24 години ми встигнемо (якщо ми адекватні) зрозуміти, переоцінити, зважити і усвідомити, що це вона! Кохання!

Чому? Тому, що без неї більше не дихається. Без неї не заснеш і ні куди не дінешся. Якщо втратиш, не покохає більше ніколи. З чого починається любов? - Зі страху втратити коханого (кохану)! З того моменту, як хочеться замість: «Здрастуй» сказати їй: «Виходь за мене!», З тих пір, як замість: «Я хочу в кіно», хочеться сказати: «Я хочу носити твоєї дитини», з тих пір, як все навколо змінилося.

Цінуйте любов, запам`ятовуйте кожну мить, кожен погляд і посмішку улюблених і неважливо, любов починається повільно, або дуже швидко, головне, що вона є в нас, в наших серцях!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!