» » Як підняти дівчину?

Як підняти дівчину?

Як підняти дівчину?
Як підняти дівчину?

Жінок потрібно носити на руках. З цим твердженням важко не погодитися. Якщо ж знати, як правильно групуватися, зберігати рівновагу, використовуючи своє тіло в якості важеля, підняти дівчину на руки по плечу навіть не сильно розвиненому фізично чоловікові.

захоплення

Правильніше за все при піднятті людини підвести передпліччя правої руку під коліна, а передпліччя лівої під спину жене. Її права рука при цьому повинна бути перекинута за шию піднімається. Це дозволяє розподілити вагу дівчата рівномірно між руками і перенести частину його на спину.

Захоплення виключає і вірогідність зісковзування дівчата вниз головою. По-перше, її рука, закинута за шию, загальмує перевертання. По-друге, при падінні у неї неминуче спрацює «хапальний» рефлекс, який дозволить відпускати шию.

Стартова позиція

Нагнутися, підхопити дівчину і різко випростатися - кращий спосіб надірвати спину. При цьому, якщо не вдалося розрахувати сили, можна впасти ще при випрямленні.

Набагато безпечніше буде ще на етапі захоплення злегка присісти (благо, дівчата зазвичай нижче хлопців) і підвести ліву ногу їй за спину. Так, основне зусилля при розпрямленні доведеться не на спину, а на ноги. Цей же маневр додасть стійкості.

Центр ваги

Середня вага дівчини становить близько 50 кілограм. Він, будучи піднятим на висоту грудей, цілком здатний перевернути обох. Тому, протягом підняття і під час перенесення слід переносити центр ваги на стегна. Для цього достатньо тримати ноги злегка зігнутими в колінах.



Повністю випрямлені ж ноги, коли того вимагають обставини (позування для фотографії або погляд оточуючих), не варто зводити разом. Там можна втратити стійкість і впасти навіть сильному і підготовленого чоловікові.

опускання

Не варто ставити дівчину на ноги, стоячи в повний зріст. Спуск буде більш комфортним і виключить ймовірність вивихів, якщо виставити вперед праву ногу і присісти на неї. Це дозволить дівчині м`яко сповзти спочатку на коліно, а потім встати на ноги.

Деякі люди при занадто різкому переході з горизонтального положення у вертикальне можуть різко відчути запаморочення або слабкість. Тому, відпускати руку дівчини можна лише тоді, коли буде повністю ясно, що вона твердо стоїть на ногах.

естетичний момент

Щоб підняття виглядало легко і красиво, необхідно дотримуватися деяких правил. Не варто посміхатися в сам момент підняття, так як перекошена і тремтить посмішка (а вона буде саме такою) - видовище на любителя. Піднімаючи дівчину в короткій спідниці, не слід занадто задирати її ноги вгору.

Якщо у дівчини довге волосся, виконувати захоплення слід з пропущенням руки під них, що дозволить не зіпсувати зачіску. Опускаючи ж дівчину, не варто сильно притискати ліву руку до її спині. Це виключить ймовірність задирания верхнього одягу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!