» » Як стати спортивною?

Як стати спортивною?

Як стати спортивною?
Як стати спортивною?

Напевно, кожній жінці хочеться стати спортивною і підтягнутою, щоб звертали увагу чоловіки, щоб без сорому знімати верхній одяг на пляжі, щоб подруги по-доброму заздрили. Та й взагалі мати гарне тіло потрібно намагатися в будь-якому віці. Але для цього необхідно за допомогою фізичних вправ і тренувань постійно працювати над собою. Як це зробити самостійно без особливих матеріальних і моральних витрат?

біг

Найкращим видом тренувань для скидання зайвих кілограмів є біг. До того ж, ви істотно поліпшите загальний стан вашого організму, підвищите тонус серця, натренуєте м`язи ніг. Тільки займатися бігом потрібно регулярно і без фанатизму. Краще, на перших порах, здійснюйте біг підтюпцем не більше години - вранці або ввечері - чергуючи його з швидкою ходьбою. Приємний бонус до занять - навколишня природа (сквер, озеро, бульвар, парк) і гарний настрій.

плавання



Це найприємніший спорт для схуднення і формування фігури. При плавання навантажується велика кількість м`язів, не травмуються кістки і суглоби. До того ж ми можемо отримати додаткові позитивні емоції, адже вода - стихія з якої ми всі вийшли колись. Запишіться в довколишній басейн, використовуйте влітку будь-яку можливість, щоб поплавати в річці, озері, морі. Не забувайте про регулярність: рекомендується плавати три рази в тиждень по годині. Про те які ще види спорту вибрати для занять, читайте в нашій статті Яким спортом зайнятися, щоб схуднути.

Фізичні вправи

Для того щоб стати спортивною і підтягнутою, виконуйте такі прості вправи, як: вправи для пресу, присідання, віджимання від підлоги і підтягування на турніку. Вони також ефективно і в короткі терміни допоможуть підтягнути фігуру. Головне - без фанатизму і регулярно їх виконувати (можна навіть мале число, але кілька разів на день). І тоді результат буде досягнутий. Детальніше про це читайте в статті Як правильно качатися в домашніх умовах.

Ще кілька порад

  • Потрібно перемогти в собі почуття ліні, так як при здійсненні занять в домашніх умовах завжди виникає безліч причин, за якими вони можуть бути скасовані або відкладені на завтра. Виховуйте в собі силу волі, повісьте графік ваших занять на чільне місце, займайтеся в колі друзів - все це стимулює регулярність тренувань.
  • Не забувайте і про правильне збалансоване харчування. Без нього неможливо «побудувати» тіло. Зараз є маса рекомендацій, як не вживати зайві калорії. Скористайтеся хоча б однієї з них.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!